1453 Osmanlı Cafe Hizmete Girdi

1453 Osmanlı Cafe Hizmete Girdi

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Ekim 2019 12:49
1453 Osmanlı Cafe Hizmete Girdi

İşletmeciliğini Emre Altuğ ile Tolga-Meltem Büyükvanlı’nın yaptığı 1453 Osmanlı Cafe Bistro, Yeni Çünür’de hizmete girdi. Cafe Bistro’nun açılışına katılan ünlü rap şarkıcısı Ceza, adeta izdihama neden oldu.

1453 Osmanlı Cafe Bistro Yeni Çünür’de hizmete açıldı. Yeni Otogar karşısında hizmet verecek olan ve zengin menüsü, güler yüzlü hizmeti ve hijyene verdiği önemle göz dolduran 1453 Osmanlı Cafe Bistro’nun açılışına ünlü rap şarkıcısı Ceza katıldı.

Hayranlarıyla buluşan ve bol bol fotoğraf çektiren Ceza, 1453 Osmanlı Cafe Bistro işletmecilerine kente böylesine bir mekan kazandırdıkları için ve hayranlarıyla buluşmasına vesile olduğu için teşekkür etti.



1453 Osmanlı Cafe Bistro’nun açılış kurdelesini Isparta MYO Kurucu Müdürü Çetin Büyükvanlı, IYAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Aykut Tezcanlı ve Baro eski başkanı Gökmen Hakkı Gökmenoğlu birlikte kesti.

Açılışın ardından IYAŞ Kongre Merkezi’nde Ceza Konseri gerçekleşti. Konserde birbirinden güzel şarkılarını hayranlarıyla paylaşan Ceza, şarkı aralarında da sık sık Isparta’dan övgü ile söz etti.




HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.