15 Temmuz Ruhu İçin Helva Dağıttılar

15 Temmuz Ruhu İçin Helva Dağıttılar

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Temmuz 2019 09:02
15 Temmuz Ruhu İçin Helva Dağıttılar

15 Temmuz İmam Hatipliler Derneği 15 Temmuz Şehitlerimizin ruhu için helva dağıttı.

15 Temmuz demokrasi ve milli birlik gününün yıldönümü nedeni ile Timhader Belediye İşhanı Önünde 15 temmuz şehitlerimizin ruhuna 2000 kişilik helva dağıttı.

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'in de Katılımıyla dualar eşliğinde vatandaşlarımıza helva ikramı başladı.

Vatandaşlarımızın ilgisinin yoğun olduğu 15 temmuz şehitlerimizin ruhları için dağıtılan helva ile ilgili bir açıklama yapan 15 temmuz imam hatipliler derneği Başkanı Ramazan Çapan ; " Bizler o kahramanlar için ne yapsak, ne kadar çabalasak da onların yaptıklarının yanında adı bile geçmez, ancak 251 şanlı 15 Temmuz Şehidimizi 2196 gazimizi ve milletimizin o günki feraseti ve cesaretini hafızalarda daima diri tutmak için sürekli etkinlikler yaparak ismimize de münhasır 15 Temmuz'u asla unutturmayacağız. Bu millet O gün nasıl vatanperver olduğuna, söz konusu İstiklal ve İstikbalimiz olunca Canlarını hiçe sayarak şehadete nasıl koştuğuna hep beraber şahit olduk.



Türkiye Tarihinde; Çanakkale ve Kurtuluş savaşından sonra bir kere daha tam manasıyla bir birine kenetlenmiş fetö terör örgütünün hain mensuplarını bozguna uğratmıştır.

Ümmetin umudu bu necip millet: Sancağını ve bayrağını hainlerin ellerine bırakmamış bu toprakları hainlere dar etmişdir. Bir ölüp bin dirilen ecdadın torunlarıyız. 15 Temmuzun simgesi Şehidimiz Ömer Halis Demir ismi şimdi binlerce yeni doğan yiğitlerde.

İslamiyetten bu tarafa ilk şehidimizden en son şehit olan kardeşimize kadar tüm Şühedanın ve bilakis ve hassaten 15 Temmuz şehitlerimizin aziz ruhları için karıp dağıttığımız helva inşaallah yerlerine ulaşmıştır. " diye sözlerini tamamladı.

Helva ikramı sonunda Isparta Valiliği ve Belediyenin düzenlemiş olduğu programa katılım sağlandı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.