152 Çocuk İçin Kına Gecesi

152 Çocuk İçin Kına Gecesi

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Ağustos 2019 15:55
152 Çocuk İçin Kına Gecesi

Arabalar süslendi… Nostaljik trenler hazırlandı… konvoylarla gezildi… oyunlar oynanıp halaylar çekildi… Isparta Belediyesi 152 çocuk için düzenlediği sünnet şöleni öncesi muhteşem bir kına gecesi organize etti.   

Isparta Belediyesi Sünnet Şöleni düzenliyor. 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları çerçevesinde 152 çocuk için Sünnet Şöleni düzenleyen Isparta Belediyesi, şölenin ilk günkü programında kına gecesi düzenledi. Isparta Belediyesi önünden nostaljik trenlerle düzenlenen konvoyla Zabıta eskortu eşliğinde Gökkubbe Fuar ve Kongre Merkezine gelen 152 çocuk için burada kına gecesi düzenlendi. Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve eşi Şadiye Başdeğirmen de bu mutlu günde çocukları yalnız bırakmadı. 

 

 

sunnet-2.jpg

Aileleri ve yakınları ile gönüllerince bir akşam geçiren çocukların kınaları Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu’nun eşi Tuğba Seymenoğlu, Garnizon Komutanı P. Albay Bilgin Çetinbağ’ın eşi Pınar Çetinbağ ve Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in eşi Şadiye Başdeğirmen tarafından yakıldı. 

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, güzel bir amaç için bir arada olduklarını söyleyerek, “Birlik, beraberlik içerisinde tüm halkımızla beraberiz. Çocuklarımızın sünnet düğünü öncesi kına gecesinde sizlerle birlikte olmaktan son derece mutluyum. Sosyal belediyecilik anlamında sizlerin bu şekilde bizlerle birlikte olması, bizleri yalnız bırakmaması çok güzel. Geleceğimiz olan çocuklarımızın güzel gününde onlarla birlikte olup, bu mutluluğu onlara yaşatmak güzel bir duygu. Bu yapmış olduğumuz etkinliği uzun yıllar devam ettirmek istiyoruz. Yine 30 Ağustos Zafer Bayramımızı da beraber kutlayacağız” dedi. 

 

sunnet.jpg

152 çocuk için düzenlenen kına gecesi boyunca Grup Vatan ve Canan Bayram seslendirdikleri birbirinden güzel eserlerle meydanı dolduranlara hoş bir akşam yaşattı. Gece boyunca Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve eşi Şadiye Başdeğirmen de, gerek çocukları, gerekse aileleri yalnız bırakmadı, onlarla yakından ilgilendi. Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, verilecek yemek hazırlıklarını da incelerken, helva kazanının başına geçerek helva kardı. 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.