16 Üniversitenin Katıldığı "GÜNKAF22" Sona Erdi

SDÜ ev sahipliğinde 6 ilden 16 üniversitenin paydaşlığında düzenlenen “Güney Kariyer Fuarı” sona erdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Mart 2022 19:29
16 Üniversitenin Katıldığı "GÜNKAF22" Sona Erdi

SDÜ Atatürk Spor Salonu, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Eğitim Fakültesi ve Fen Edebiyat Fakültesi konferans salonlarında eş zamanlı gerçekleştirilen konferanslarda binlerce öğrenci,  iş dünyası ve profesyoneller, danışmanlar ve kariyer uzmanları ile etkileşim sağladı.

Firmalar staj ve iş olanaklarını öğrencilere sundu, tecrübelerini paylaştı.

Bu kapsamda; Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı İletişim Uzmanı Ümmühan Yücel “Kamuda Kariyer Olanakları”, BAGEV Genel Sekreteri Gülşen Aras “Başarılı Bir Mülakat İçin Neler Yapmalı?”, Türkiye Ulusal Ajansı Uzman Yardımcısı Salih Kural “Erasmus+ ve Avrupa Dayanışma Programları”, Eğitmen/Yazar Erim Hısım “Çalışma Hayatı”, Koyuncu Grup/TÜVTÜRK Taşıt Muayene İstasyonları İnsan Kaynakları Yöneticisi Yasin Yavuz “Koyuncu Grup Tanıtımı ve Kariyer Fırsatları”, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Dr. Öğr. Üyesi Salih Telioğlu “Kariyerine Yön Ver”, KTO Karatay Üniversitesinden Uzman Ahmet Gözüaçık “21. Yüzyıl Yetkinlikleri ve Proaktif Yaklaşım”, Mesleki Yeterlilik Kurumundan Uzman M. Hüdazan Yaşın “Avrupa Standardında CV, Niyet Mektubu Hazırlama ve Europass Araçlarıyla Avrupa Fırsatlarına Erişim”,

T.C. Millî Savunma Bakanlığından Uzman Murat Kuruyer “Şanlı Geçmiş, Şerefli Görev, Saygın Bir Gelecek”, Balta Group İnsan Kaynakları ve Yönetim Müdürü Mehmet Kara “İş Hayatında Yeni Mezunları Ne Bekliyor”, Giyim Sanayicileri Derneği Yönetim Kurulu Üyesi/Teknik Tekstil Tasarımcısı Dr. İsa Dal “Geleceğimiz İçin Doğru Mesleki Konumlanma”, Hazine ve Maliye Bakanlığı temsilcileri “Hızlı Ekonomi”, Alimoğlu Mermer Granit San. ve Tic. A.Ş. Satış Direktörü Dilek Özoran Yüksel “Bana Kendinden Bahset!” başlıklı konuşmalarını gerçekleştirdi.

“Ustalar Çırakları ile Buluşuyor” etkinlikleri kapsamında da Sosyolog/Eğitimci/Yönetici Duygu Doğan, Türkiye Finans Katılım Bankası Varlıklı ve Yabancı Bankacılık Segment Yöneticisi Işıl Sezin Barlas ve Öğretmen Atılım Eroğlu, öğrencilerle buluştu. 

3-057.jpg

2-010.png

1-012.png

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.