1778 kişi Belediye'ye Başvurdu

Kamu alacaklarının yapılandırılmasında şu ana kadar çıkartılan afların en kapsamlısı olan Torba Yasası’ndan yararlanmak isteyen mükellefler için başvurular sürüyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Nisan 2011 14:06
1778 kişi Belediye'ye Başvurdu

Kamu alacaklarının yapılandırılmasında şu ana kadar çıkartılan afların en kapsamlısı olan Torba Yasası’ndan yararlanmak isteyen mükellefler için başvurular sürüyor. Belediye Gelir Müdürlüğü Bölüm Sorumlusu Altan Uğurlu, Torba Yasası’ndan şu ana kadar 1778 mükellefin yararlanmak için müracaatta bulunduğunu belirtti.

Bu 1778 kişi içerisinden 1333 kişinin işlem yaptırdığın ifade eden Uğurlu, 445 kişinin de sadece bilgi aldığını bildirdi. Uğurlu, 1333 mükellefin toplam 286 bin 657 TL’lik ödeme yaptığını kaydetti.

Uğurlu, Yasa kapsamında Belediye’nin 29 milyon TL anapara ve 7 milyon TL de gecikme faizi olmak üzere toplamda 36 milyon TL alacağının olduğunu belirtti. Yapılandırmada ödeme şekillerinin vatandaşın isteğine göre belirlendiğini ifade eden Uğurlu, borçların taksit veya peşin olarak ödenebildiğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.