2,5 Yılda 180 Milyon Liralık Yatırım

AK Parti Eğirdir İlçe Başkanlığı Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Aralık 2021 12:11
2,5 Yılda 180 Milyon Liralık Yatırım

AK Parti Eğirdir İlçe Başkanlığı Danışma Meclisi toplantısı Cumartesi günü saat 10.00'de Eğirdir Kervansaray Düğün ve Toplanı Salonunda gerçekleşti.

Toplantıya AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, İl Genel Meclisi Başkanı Serkan Keskin, İl, İlçe tüm Teşkilat Başkanları, Belediye Başkanları, Meclis Üyeleri, İl Genel Meclisi Üyeleri ve partililer katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Eğirdir AK Parti İlçe Başkanı Mevlüt Doğanay; 'Bu güzide toplantımıza, devletimize, milletimize, ülkemize ve partimize güzelliklere vesile olmasını yürekten temenni ediyorum. Sizlerin teşrifleriyle şereflenmiş olduğu bu güzel meclisimizin daha nice güzelliklere vesile olacağına ben yürekten inanıyorum.' dedi.

AK Parti 20. yıl videosunun izlenmesinden sonra konuşan Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök;'Biraz önce 20. yıl videosunu izlediğimizde geriye dönük baktığımızda Türkiye'nin nereden nereye geldiğini hepimiz canlı olarak gözlemlemekteyiz. Yapılan yatırım ve hizmetleri saymaya zaman yetmiyor. Ama bu güzelliklerinde kamuoyuyla paylaşılması ve vatandaşlarımızın da bu konuda   bilgilendirilmesine her zaman ihtiyacımız var. İlçemizde son 20 yılda Türkiye'de yapılan yatırımlardan ilçemizde payını alarak her türlü alanda turizmde, tarımda, ulaşımda, sağlıkta, güvenlikte, sosyal güvenlikte, sosyal yardımda ilçemiz her zaman hak ettiği yatırımları almıştır. bütün bu yapılan yatırımlarda her birimizin, her birinizin ayrı ayrı emekleri var. bu saatten sonra bize düşen birlik ve beraberliğimizi güçlendirerek bu emeklerin boşa gitmemesi, zayi olmaması adına her birimize düşen görevler var bizde ilçe olarak bunun bilincindeyiz. 2019 yerel seçimlerinden sonra ilçe teşkilatımızla, mahalle ve köy başkanlarımızla, gençlik kollarımızla, kadın kollarımızla, il teşkilatımızla, il belediye başkanlığımızla, milletvekillerimizle, vatandaşlarımızla istişare içerisinde 2,5 yıllık süreç içerisinde ilçemizde çok güzel yatırımlara imza attık. Bütün bunların yanında daha önce Belediye Başkanlığı, Meclis Üyeliği, Muhtarlık yapmış ve diğer parti başkan ve yöneticileriyle de ilçemize yapılacak yatırımlar için istişare içerisinde olduk.  2,5 yıllık süreç içerisinde ilçemize toplamda 180 milyon liralık yatırım yapıldı. Planlanan ve ihale sürecine gelen ve devam eden yatırımlarda var. 2023'te gerçekten bütün bu kazanımlara bu geldiğimiz noktanın zayii olmaması için elimizden gelen gayreti bu süreç içerisinde gösterip biz her türlü hal hareketimiz ve davranışımızla beraber hem vatandaşlarımıza örnek olmak bilincindeyiz. Hem de 2023'e daha dinamik, daha heyecanlı hazırlanmanın peşindeyiz. Ben katılımlarınızdan dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum.' dedi. Daha sonra 2,5 yılda Eğirdir'e yapılan yatırımları içeren video gösterimi yer aldı.

Daha sonra söz alan Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen; 'Burada oturan hazirun, bizlerin, sizlerin hiçbir anlamı yok. 2024'te görev almamızın da anlamı yok. Hiçbirimizin ne belediye başkanlığı ne diğer teşkilat başkanlığı hiçbirimizin anlamı yok bizler öncelikle 2023'te sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı yeniden başımızda, yeniden Türkiye'nin en önünde dimdik olarak göreve başlatmamız gerekiyor arkadaşlar.' diyerek Eğirdir'de yaptıkları ve yapacakları hizmetleri anlattı. Barla Camii'nin geçtiğimiz gün yıldırım düşmesi sonucu yanan minaresini de yapacaklarını söyledi. Isparta Belediyesi olarak AK Parti Belediyesi olarak her yerde varız. Bizler bu memlekete hizmet etmeye geldik. Allah'ın izniyle bu hizmetleri layıkıyla tamamlayıp Cumhurbaşkanımızla nereye kadar gidersek devam etmek istiyoruz. Değerli Eğirdir'li hemşehrilerim bundan sonrada üzerimize düşen vazifeler neyse hepsini yapmaya hazırız. Bu devletin parasını, bu milletin parasını bu devletin insanına harcamak boynumuzun borcudur.' diyerek büyük alkış aldı.

Sinevizyon gösterimlerinin ardından küsüye gelen AK Parti İl Başkanı Osman Zabun; 'Eğirdir İlçe Danışma Meclisi toplantımızın hepimize hayırlı olmasını diliyor, hepinize hoş geldiniz diyorum. Sizlerle böyle bir birlikteliği en son Eğirdir İlçe kongremizde yaşamıştık. Ondan sonrada bir taraftan pandemi koşulları, bir taraftan da rabbim herhalde çok yoruldun biraz dinlenmeye ihtiyacın var, dedi. Bir yıldır da rahatsızlığım sebebiyle sizlerden ayrı kalmak zorunda kaldım. Bugün dualarınızın sayesinde yeniden beraberiz. Bütün ilçelerimizde olduğu gibi Eğirdir'de hep birlikte hizmet odaklı, kardeşlik ruhu içerisinde hizmette yarışta paylaşımla, büyük dayanışma ruhuyla çalışmaktayız. Bütün bu hizmet ve yatırımları disiplinli çalışmaya borçluyuz. Bu ülkeyi nereden nereye getirdiğimiz ortada. Vatandaşlarımız arasında ayrım yapmadan hepimiz 5 yıldızlı otel konforunda sağlık hizmeti alıyor. Çocuklarımız eşit şartlarda eğitim alıyorlar. Arkadaşlar hiç kuşkunuz olmasın biz daha ne 2023'ler görürüz. Biz bu millete sahip çıktığımız müddetçe çalışmalarımıza taviz vermeden, milletimize hizmet vermekten geri durmadan disiplinli çalışacağız. Enflasyon oldu, şöyle oldu böyle oldu, dolar çıktı biz neleri atlattık bunların hepsini aşarız biz, biz neler aşmadık ki. Bu ülke dünyada adaletin, hakkın hukukun temsilcisi olmaya devam edecek, bizim hayatımızın anlamı bu. Biz böyle bir ailenin mensuplarıyız, erleriyiz. Gecesini gündüzüne katan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın yol arkadaşıyız, bundan gururluyuz, onurluyuz.' ifadelerini kullandı.

Basına kapalı olarak devam eden toplantıda İl Genel Meclisi Başkanı Serkan Keskin, Kadın Kolları, Gençlik Kolları ve söz alan diğer teşkilat başkanları konuşmalarını gerçekleştirdiler. Eğirdir İlçe Danışma Meclisi toplantısı  birlik ve beraberlik içerisinde verimli ve faydalı bir şekilde sona erdi.

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.