2 Bine Yakın Proje Arasından 1’inci Oldular

2 Bine Yakın Proje Arasından 1’inci Oldular

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Mayıs 2019 16:55
2 Bine Yakın Proje Arasından 1’inci Oldular

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi İnovatif Gelişim ve Sosyalleşme Topluluğu, bu seferde Kredi Kayıt Bürosu'nun düzenlediği "Hayal Edin Gerçekleştirelim" yarışmasında adını duyurmayı başardı.

Yarışmada 162 üniversiteden 2 bine yakın proje arasından toplumsal kategoride birinci olarak Isparta'yı temsil ettiler. "Alzheimer'ı Önle, Çocukları Üşütme." projesiyle topluluk başkanı Doğukan Mert Kaldırım, topluluk başkan yardımcısı Sibel Cansu Akdeniz ve sosyal sorumluluk birim temsilcisi Bedirhan Köseoğlu huzurevlerindeki alzheimer olma riski taşıyan büyüklerimiz ve köy okullarındaki ihtiyaç sahibi kardeşlerimiz için gerçekleştirdikleri proje ile birinci olarak eve döndüler. Daha öncede köy okullarında bahar şenliği düzenleyen, huzurevine ziyarette bulunan İnGeSo'yu tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.