2 Sene Önce Gizli Gizli İzliyordu Şimdi İse….

2 Sene Önce Gizli Gizli İzliyordu Şimdi İse….

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Ocak 2020 17:20
2 Sene Önce Gizli Gizli İzliyordu Şimdi İse….

2 Sene önce Nataliya Gorelova Bale Sanat Merkezi’nin pencere kenarından öğrencilerin bale çalışmalarını izlerken fark etti onu Nataliya Hoca, elinden tuttu ve “Gel içeriden izle” dedi. Somalili Amira Halitmossen’in Bale yolculuğu böylelikle başlamış oldu.

Nataliya hoca, Amira’nın ablası ile konuşarak onun kurslara gelmesini sağladı. Kısa sürede baleyi seven ve bir tutku haline getiren Amira Halitmossen şimdi umut vadeden bir balerin adayı.

Babasını ülkesindeki iç savaşta kaybeden ve uzun süredir Isparta’da yaşayan Amira, baleyi ve öğretmeni Nataliya hocayı çok sevdiğini belirterek “Ben baleyi bu merkezin camından izliyordum. Çocukların kıyafetleri, hareketleri, müzikler çok ilgimi çekmişti. Nataliya hocam beni çağırdığı zaman o kadar heyecanlandım ki anlatamam. Şimdi, sürekli çalışıyorum ve hedefim konservatuara giderek bu sanatı daha ileriye taşımak, kendimi geliştirmek” dedi.

Nataliya Hoca’da “Aslında o kadar çok yetenek var ki; onları görmek ve profesyonel bir şekilde çalıştırmak gerekiyor. Amira, çok iyi bir öğrenci ve ondan çok umutluyum” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.