2 Yıl Önceki Kar Mağduriyetini Ahmet Başkan Unutmadı

2 Yıl Önceki Kar Mağduriyetini Ahmet Başkan Unutmadı

Yayınlanma:
2 Yıl Önceki Kar Mağduriyetini Ahmet Başkan Unutmadı

İyi Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural, ilimizin 30 santimlik kara teslim olduğu esaretin ikinci yıl dönümünde yaptığı açıklamada “Belediyenin, şehrin sokaklarındaki karı temizlemekten bile nasıl aciz olduğunu, açıkça gösterdiği bugünü unutturmayacağız” dedi ve ekledi “Bizim dönemimizde bu mağduriyetlere yer yok”

Isparta’nın 3 Şubat 2022 yılında yaşadığı kar esaretinin yıl dönümün de İyi Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural, belediye yönetimini sert sözlerle eleştirdi. Tural, açıklamasını da kar felaketinin sembol yerlerinden olan, çatısı çökme tehlikesi yaşadığı için esnaf tarafından tenekelerde yakılan ateşle karın eritildiği Halıkent Kapalı Pazar yerinde yaptı.

2-yil-onceki-kar-magduriyetini-ahmet-baskan-unutmadi-1.jpg

ISPARTA'MIZI DÜNYAYA REZİL ETTİNİZ

2 Yıl önce, geri kalan bir belediyenin, şehrimize 30 santim kar yağması nedeniyle, bütün şehri günlerce karanlığa mahkum ettiğini hatırlatan Tural şunları söyledi. “ Belediyenin, şehrin sokaklarındaki karı temizlemekten bile nasıl aciz olduğunu, açıkça gösterdiği gündü bugün. Evinde elektriği olmadığı için ısınamayan çocukların, engellilerin, yaşlıların mağdur olduğu, solunum ve yaşam desteği alan hastalarımızın hayatının riske atıldığı, kendi deyimiyle Antartika ’ya uydu gönderilen bu çağda, şehrin merkezinde evindeki musluğundan su akmayan insanların, günlerce ilkel koşullara nasıl mahkum edildiği gördüğümüz gündü bugün.

Ambulansın hastaya ulaşamadığı, yol kapalı olduğu için final sınavına yetişemeyen öğrencinin şehir içi otobüslerini ittirerek okuluna ulaşmaya çalıştığı, 100 saatten fazla evine elektrik gitmeyen halkımızın, elektrik geldiğinde evindeki kombisinin, beyaz eşyasının televizyonunun hasar gördüğü, ama hiç kimsenin umurunda bile olmadığı gündü bugün.

2-yil-onceki-kar-magduriyetini-ahmet-baskan-unutmadi-2.jpg

UNUTTURMAYACAĞIZ

Ulusal basında ve hatta uluslararası basında Ispartamızın 30 santim kar yağışına nasıl teslim olduğunu izah edemeyenlerin, Siz değerli halkımızı günlerce nasıl mağdur ettiklerini gizleyebilmek için, utanmadan “Rahmet yağıyor Bereket yağıyor” hamaseti ile başarısızlıklarını kapatmaya çalıştıkları, kıvrak manevralarının, hayretle izlendiği gündü bugün, Kısacası kardeşlerim, büyük bir başarısızlık organizasyonunun başını çeken Belediye Başkanının, Ispartamızı tüm Dünyaya rezil edenlerin, şehrimize her türlü ihaneti hak gördükleri günlerin, 2.nci yıl dönümü bugün. Unutturmayacağız” dedi.

Başkan Adayı Tural, sözlerini “Biz göreve geldiğimizde asla böyle mağduriyetlere izin vermeyeceğiz” diyerek tamamladı.

Instagram'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

Facebook'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

X'de bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.