2019 LGS’de 3 TÜRKİYE birİNCİsi BÜYÜK BAŞARI’DAN

1987’den beri zirvenin sahibi yine değişmedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Haziran 2019 15:13
2019 LGS’de 3 TÜRKİYE birİNCİsi BÜYÜK BAŞARI’DAN

1987’den beri zirvenin sahibi yine değişmedi.

Isparta Merkez’de Kurs Merkezi, Eğirdir’de ise Ortaokul olarak hizmet veren Büyük Başarı Eğitim Kurumları 32 yıldan bu yana Isparta’da birçok öğrenciyi hedefine ulaştırdı.

1 Haziran 2019’da düzenlenen Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezi Sınav Sonuçlarına göre LGS’de Sena TOPÇU, Irmak AKYILDIZ ve Veli Arda KOÇAK tüm sorulara doğru cevap vererek 500 TAM puanla Türkiye birİNCİ’si olmuşlardır.

Büyük Başarı Eğitim Kurumları Kurucu Temsilcisi Nesim AKÇİL yaptığı açıklamada "bu başarının elde edilmesinde Büyük Başarı Eğitim Kurumlarının 32 yıllık deneyimi, tecrübesi ve uyguladığımız eğitim sistemimiz ile değişen sisteme çok hızlı bir şekilde öğrencilerimizi entegre ederek sınava hazırlamış olmamızdır" dedi.

Büyük Başarı Eğitim Kurumları yıl boyunca gerek aylık gerek de 1.Dönemin ve 2.Dönemin sonunda yapılan LGS KAMP programları ile ek deneme sınavları yaparak öğrencilerini sınava hazırlamaktadır. Bu sınavlarda öğrencilerimizin eksiklerini tespit ederek, sonuca göre özverili ve tecrübeli öğretmenlerimiz tarafından ek olarak etüt ve rehberlik çalışması yaptık dedi.            

Kurucu Temsilcisi AKÇİL sözlerini tamamlamadan önce dereceye giren öğrencileri tebrik ederken Öğrencilerin bu başarıyı sağlamalarında emeği olan İl Milli Eğitim Müdürlüğümüze, yönetici, öğretmen ve Ailelerine teşekkür ederiz dedi.            

Ayrıca 1987’de Rahmetli Ertuğrul AKÇİL tarafından kurulan Büyük Başarı  bayrağını Allah’ın izni ve babamıza verdiğimiz söz üzere kaliteli eğitimden taviz vermeden 2019-2020 eğitim öğretim yılının başından itibaren İstanbul yolu üzeri ITSO ilerisi yeni Otogar karşısında inşaatı devam eden yeni kampüsümüzde hem Ortaokul hem de Anadolu Lisesi olarak dalgalandıracaklarını ifade etti.            

yeni-bina.jpg

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.