“2022 Yılı Üreticilerimiz Açısından Bereketli Geçti”

Gazetecilerin ziyaretinde 2022 yılını değerlendiren Gülbirlik Genel Müdürü Hasan Çelik, geçtiğimiz yıl gül çiçeği kilogram bedelini beklentilerin üstünde yaklaşık yüzde 282 artışla 22 lira olarak belirlediklerini hatırlattı.

Yayınlanma:
“2022 Yılı Üreticilerimiz Açısından Bereketli Geçti”

Gazetecilerin ziyaretinde 2022 yılını değerlendiren Gülbirlik Genel Müdürü Hasan Çelik, geçtiğimiz yıl gül çiçeği kilogram bedelini beklentilerin üstünde yaklaşık yüzde 282 artışla 22 lira olarak belirlediklerini hatırlattı.

Üreticilerin kendileri için olmazsa olmazlar arasında olduğunu belirten Çelik, “Biz onların haklarını en az kendimiz kadar düşünüyoruz. Üreticilerimiz bizim için vazgeçilmezlerimizdir. Onlar var ise Gülbirlik var” dedi. Isparta Gazeteciler Cemiyeti öncülüğünde Gülbirlik Genel Müdürü Hasan Çelik’i ziyaret eden Gazeteciler Gülbirlik’in geçtiğimiz yıl gülçiçeği üreticilerine verdiği fiyatla büyük takdir topladığını ifade ettiler.

Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş’ın yanı sıra Başkan Yardımcısı Emre Altuğ, Yönetim Kurulu Üyeleri Yasin Şişman ve Mustafa Savlu ile Gülses Gazetesi sahibi Onur Bedir, Isparta Postası Sahibi Vasıf Sertçelik, Nokta Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Tayfun Yılmaz, Manşet Gazetesi Sahibi Hakan Yaman ve Gülbirlik Basın Danışmanı Gazeteci Nasuh Özkan Gülbirlik Genel Müdürü Hasan Çelik’i ziyaret ederek, hem 2023 yılının hayırlı olması dileklerinde bulundular hem de Gülbirlik’in Basına vermiş olduğu katkılardan dolayı teşekkürlerini ilettiler.

Ziyarette konuşan Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş ve diğer gazeteciler Gülbirlik’in Isparta’nın bir markası olduğunu ifade ettiler.

Gülbirlik’in son yıllarda gerek ihracattaki atılımları gerekse kozmetik sektöründeki başarılarıyla çok önemli mesafeler katettiğini belirten Gazeteciler, bunda Gülbirlik Yönetim Kurulu ve Genel Müdür Hasan Çelik başta olmak üzere tüm Gülbirlik ve Rosense çalışanlarının büyük katkısı olduğunu dile getirdiler.

Özellikle Gülbirlik’in geçtiğimiz yıl gül üreticilerine rekor düzeyde gülçiçeği bedeli ödeyerek Gül üreticilerini sevindirdiğini belirten Gazeteciler, Gülçiçeği fiyatındaki yüzde 282’lik artışın çok önemli olduğuna vurgu yaptılar.

Gülbirlik’in Isparta’nın tanıtımına da büyük katkılar sağladığına dikkat çeken Basın mensupları geliştirilecek yeni projelerle önümüzdeki yıllarda bunun daha da artırılabileceğine yönelik görüş ve önerilerini sundular. Manşet Gazetesi Sahibi Hakan Yaman, 2024 yılının Isparta’da Gül Yılı ilan edilip Isparta’nın Gülcülük alanında tanıtımının daha iyi yapılabileceğine ilişkin görüşünü paylaştı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.