2022 Yılında Aylık 50 Bin Kişi Kütüphaneleri Ziyaret Etti

Isparta'da, 2022 yılında aylık ortalama 50 bin kişi kütüphaneleri ziyaret etti.

Yayınlanma:
2022 Yılında Aylık 50 Bin Kişi Kütüphaneleri Ziyaret Etti

Isparta'da, 2022 yılında aylık ortalama 50 bin kişi kütüphaneleri ziyaret etti.İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, vatandaşların kütüphanelerden daha iyi hizmet alabilmesi için çalışmalarına devam ediyor.

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, kentte kütüphane hizmetine yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda yapılan çalışmaları anlatan İl Müdürü Göçer, kentte aylık 50 bin kişi kütüphanelerden hizmet aldığını söyledi.

Kent merkezinde bulunan mevcut kütüphaneleri ve açılacak kütüphane çalışmalarını anlatan İl Kültür ve Turizm Müdürü Ali Göçer, "Isparta ilinde merkezde Halil Hamitpaşa kütüphanemiz ve Gülistan Çocuk Kütüphanemiz var. Ama biz bu bu yıl belediye ile bir protokol, bakanlığımızla yaparak Meydan AVM içerisinde bir kütüphane açtık.

Bunlara ek olarak da yine belediyemizle protokolünü yaptığımız bir büyük halk kütüphanesi çalışmamız şu anki mevcut otogar taşındığında yapılacak. Ayrıca bir de çocuk kütüphanesi noktasında bakanlığımızla bir protokol yapıldı. Bu çalışmalarda inşallah vakti geldiğinde hayata geçecek. Okuma ve okuyucu oranımızı da yıldan yıla artırarak çalışmalarımıza devam edeceğiz." dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.