21 Yıl Hapis Cezası Olan Firari Yakalandı

Isparta'da, Cinayet Suçundan Hakkında 21 Yıl Kesinleşmiş Hapis Cezası Bulunan Firari Hükümlü, Polisin Dikkatli Çalışması Sonucu Kimlik Kontrolü Sırasında Yakalandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Mart 2011 19:14
21 Yıl Hapis Cezası Olan Firari Yakalandı

Isparta'da, cinayet suçundan hakkında 21 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari hükümlü, polisin dikkatli çalışması sonucu kimlik kontrolü sırasında yakalandı.

Edinilen bilgilere göre; polis, Isparta'nın Atabey ilçesinde 2005 yılında işlenen bir cinayetle ilgili 21 yıl hapse mahkûm olduktan sonra cezaevinden firar eden Barış Çetinkaya'yı yakalamak için çalışma başlattı. Firari mahkûmun hükümet konağı civarında olduğu ihbarını alan polis, şahsın önce kimlik sorgusunu yaptı, kimliğinin olmaması üzerine şahıs fotoğraflarından teşhis edilerek gözaltına alındı.

Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan, Isparta'da, faili meçhul cinayetler ve firari şahısları bulmak için özel bir ekip oluşturduklarını söyledi. Geriye dönük dosyalar üzerinde inceleme yaptıklarını ifade eden Gürkan, son olayın da tesadüf olmadığını kaydetti.

Asayiş, Cinayet ve Gasp Büro Amirliği Ekiplerinin şahıs üzerinde inceleme başlattığını ifade eden Gürkan, "Hakkında ipucu olabilecek her şey değerlendirildi. Takibe alındı. En sonunda Isparta'da bir caddede yakalandı. Ekiplerimizi başarı çalışmasından dolayı teşekkür ediyorum." dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum