23 Milyon Lira Tahsil Edildi

23 Milyon Lira Tahsil Edildi

Yayınlanma:
23 Milyon Lira Tahsil Edildi

Sosyal Güvenlik Kurumuna olan borçlar yapılandırıldı. Bu yapılandırmadan Isparta’da 5 bin mükellef yararlandı. Yapılandırmanın ilk taksitinde ise Isparta’da 23 milyon lira tahsil edildi.

Hükümet kamuya borcu olan vatandaşlar için yapılandırma fırsatı sundu.

Bun kapsamda Isparta’da 5 bin kişi kamuya olan borcunu yapılandırmak istedi.

Şehirde 289 milyon liralık borcun yapılandırılmasının ardından sıra ilk taksit ödemelerine geldi.

SGK İl Müdürü Hüseyin Karagöz, ilk taksit ödemelerinin 30 Kasım’da sona erdiğini hatırlatarak, “yapılandırmanın ilk taksitinde Isparta’da 23 milyon lira tahsil edildi. 7326 sayılını yapılandırma kanunumuz 30 Eylül itibariyle müracaat süresi sona ermişti. İlk taksit peşin ödeme süresi de 30 kasım itibariyle sona erdi. Bu kapsamda yapılandırma ile ilgili yaptığımız kontrollerimizde il müdürlüğümüze 23 milyon lira yapılandırma taksitimizi tahsil etmiş olduk. Bu ciddi anlamda vatandaşlarımız bu taksit ödemelerine teveccüh ettiler ve zamanında ödediler. Eğer bu fırsatı kaçıranlar var ise taksit ve peşin ödemelerini Aralık ayının sonuna müracaat edebilirler” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.