23 Nisan Genel Provası

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının genel provası yapıldı. Tüm yurtta olduğu gibi Isparta’da da Cumartesi günü kutlanacak olan bayramın son provası Atatürk Stadyumunda gerçekleştirildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Nisan 2011 15:02
23 Nisan Genel Provası

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının genel provası yapıldı. Tüm yurtta olduğu gibi Isparta’da da Cumartesi günü kutlanacak olan bayramın son provası Atatürk Stadyumunda gerçekleştirildi. Öğrenciler ve veliler genel provaya yoğun ilgi gösterdi.

Çocuk Bayramı için tüm hazırlıkların tamamlandığına dikkat çeken İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ahmet Yıldırım, tüm Ispartalıları Atatürk Stadyumunda yapılacak olan bayram etkinliklerine davet etti.

Yağışlı geçen hava nedeniyle bayramın kutlanıp kutlanmayacağı yönündeki spekülasyonlara değinen İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Yıldırım, “Cumartesi günü hava muhalefeti olursa Pazar günü bayram kutlanacak. Ancak havanın Cumartesi öğleye  kadar müsait olacağını öğrendik” dedi.

Öğrencilerin genel provadaki geçit töreni ve gösterileri büyük beğeni topladı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.