25 Yıldır Isparta’ya Yapılmayanı Yapmaya Geliyoruz

Cumhuriyet Halk Partisi Isparta İl Başkanı Vedat Şenol ve Isparta Belediye Başkan Adayı Atakan Yazgan basın kahvaltısı toplantısında gazeteciler ile buluştu.

Yayınlanma:
25 Yıldır Isparta’ya Yapılmayanı Yapmaya Geliyoruz

İl Başkanı Vedat Şenol şu sözleri kaydetti: “31 Mart yerel seçimleri öncesinde Parti teşkilatlarımızın ve Genel merkezin oluru ile başkan adayımız olan Sayın Atakan Yazgan, Ispartaspor eski kulüp başkanı, iş insanı ve Isparta halkının yakından tanıdığı bir isimdir. Geçtiğimiz yıl yapılan Genel seçimlerde partilerin aldığı oylara bakarsak aradaki farkı kapatabilecek ve seçimleri alabileceğimizi düşünüyorum. Seçimler kuvvetli adayların arasında geçer, halk nezdinde ve parti olarak kuvvetli olduğumuzu düşünüyorum. Yıpranmamış tek aday CHP’nin adayıdır. Diğerlerinin yıpranmış olduğunu düşünüyorum. Bu nedenle Isparta’da birinci parti çıkacağımızı ve seçimi kazanacağımızı düşüyorum.” dedi.

“25 Yıldır Isparta’ya Yapılmayanı Yapmaya Geliyoruz”

CHP belediye başkan adayı Atakan Yazgan ise bu şehrin evladı olarak belediye başkan adayı olmaktan mutlu olduğunu belirterek şunları söyledi. “25 yıldır Isparta’ya yapılmayanları yapmaya geliyoruz. Bugün neden aday olduğumu soranlara şunu söylüyorum, geçmişte de bana adaylık teklifi yapıldı ama bu seneye nasip oldu, bu kararı verirken aileme, dostlarıma danıştım, en çok da Ispartaspor kulüp başkanı iken bize yapılanlar beni kamçıladı ve aday oldum. Atatürkçülüğümü ve milliyetçiliğimi herkes biliyor, Allah yolumuzu açık etsin. Yapacağımız projeleri önümüzdeki günlerde kamuoyu ile paylaşacağız, şuan paylaşmamamızın sebebi, rakip adaylar tarafından projeler sıkıntıya girebilir.

En önemlisi istihdam ilk sırada olacak. Isparta’da stat projesi benim adaylığım ile birlikte ortaya çıktı. Biz belediye başkanı olduğumuzda stat yerinde kalacak ama mutlaka elden geçirilerek daha kullanışlı ve modern bir stada dönüşecek. Seyirci problemimiz var, başka yere taşırsak daha çok problem yaşarız bu nedenle yerinde kalması daha doğru bir tercih olacaktır. Konu futboldan açılmışken, Önce Isparta’yı sonra da Ispartasporu süper lige çıkartacağız. Yaz kamplarını geliştirerek süper lig takımlarını şehrimize getireceğiz. Isparta’nın sorunlarını da çözümlerini de biliyoruz. Kimseye rant sağlamadan bu şehri birlikte yöneteceğiz, halkın menfaatine olan hizmetleri yapacağız. Belediye olarak yatırımcının önünü açacağız, teşvik edeceğiz, destek vereceğiz. 6318 oy farkını kapatarak, önce kendi oyumuzu koruyup, sonra diğer partilerden oy alarak seçimi kazanacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum