25 Yılın En Heyecanlı Seçimi
Isparta iş dünyası, hafta sonu gerçekleştirilecek seçimlere kilitlendi.
Isparta iş dünyasının geleceğine yön verecek seçim, 10 Ekim 2026 Cumartesi günü Ekonomi Kampüsü’nde gerçekleştirilecek. Sandıklar 09.00’da açılacak, 17.00’de kapanacak. Seçim günü yaklaşırken üç aday ve ekiplerinin çalışmaları hız kazanırken, iş dünyasında da büyük bir seçim heyecanı yaşanıyor.
ÜÇ LİSTE, TEK HEDEF
Mevcut Başkan Metin Çelik, seçimlere Mavi Liste ile girerek yeni dönemde de ITSO Başkanlığı görevini sürdürmek istiyor. Çelik’in karşısında ise Beyaz Liste ile Yunus Karabulut, Yeşil Liste ile Alettin Ünal Turgut yer alıyor.
Üç adayın yarışacak olması, seçimin sonucuna yönelik beklentiyi de artırırken, iş dünyasında hangi listenin ipi göğüsleyeceği merakla bekleniyor. Seçim, yalnızca başkanlık yarışının değil, Isparta ticaret ve sanayi dünyasının önümüzdeki dönemdeki yol haritasının da belirlenmesi açısından büyük önem taşıyor.
GÖZLER 10 EKİM'DE
Isparta iş dünyasında seçim günü yaklaşırken heyecan da giderek artıyor. Üç adayın kıyasıya yarışacağı seçimlerde sandıktan çıkacak sonuç, ITSO’nun yeni dönem yönetimini ve başkanını belirleyecek. Mavi, Beyaz ve Yeşil listelerin yarışacağı tarihi seçimde gözler şimdi 10 Ekim Cumartesi gününe çevrildi. Isparta iş dünyası, “Yeni patron kim olacak?” sorusunun yanıtını sandıkta verecek.