27. ETUDOSK Dağcılık Şenliği Sona Erdi

Eğirdir Turizmini Tanıtma ve Doğa Sporları Spor Kulübünün (ETUDOSK) geleneksel olarak düzenlediği 27. Dedegöl Dağcılık Şenliği sona erdi.

Yayınlanma:
27. ETUDOSK Dağcılık Şenliği Sona Erdi

Katılımcıların 19 Mayıs Cuma günü Melikler Yaylası'na hareket etmeleri ve kamp çadırlarını kurmalarıyla başlayan Şenlik, 20 Mayıs Cumartesi günü daha da hareketlenerek, 40 kulüp, yaklaşık 1700 katılımcı dağcı ve doğaseverlerin katılımıyla gerçekleşti.

Isparta Valiliği, Isparta İl Özel İdaresi, Eğirdir Kaymakamlığı, Eğirdir Belediyesi ile Aksu, Yenişarbademli Kaymakamlıkları ve Aksu, Yenişarbademli, Beyşehir Belediye Başkanlıklarının katkılarıyla gerçekleşen 27. ETUDOSK Dağcılık Şenliğinde, 20 Mayıs Cumartesi günü, Eğirdir Belediyesi tarafından katılımcılara akşam yemeği ikram edildi.

21 Mayıs Pazar günü ise (bugün) sabah saat 04.30'dan itibaren Dedegöl Dağına (2998m) tırmanışa geçen dağcılara ve katılımcılara Eğirdir Belediyesi tarafından çorba ikramında bulunuldu. Saat 15.00'den itibaren ise Melikler Yaylası'ndaki kamp yerinden dağcı ve doğaseverler ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.