3 Harfli Markette Fiyat Cambazlığı

Isparta merkezde bulunan 3 harfli bir Alışveriş Merkezinin hafta sonu indirime koyduğu ürün kafaları karıştırdı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Nisan 2022 12:56
3 Harfli Markette Fiyat Cambazlığı

 

Isparta merkezde bulunan 3 harfli bir Alışveriş Merkezinin hafta sonu indirime koyduğu ürün kafaları karıştırdı. Sebebi ise rafın birinde ürün ‘14.95 TL’ olurken, karşı raftaki aynı ürün ‘20.10 TL’ olarak karşınıza çıkıyor. Müşterilerin dikkatini çeken bu fiyat cambazlığı tepkiyle karşılandı.

Türkiye’de zaman zaman etiket fiyatlarıyla tepki çeken 3 harfli AVM’lerin, belirsiz fiyat politikaları hem küçük esnafı hem de vatandaşı çileden çıkartıyor.

Geçtiğimiz Pazar günü üç harfli bir AVM’nin şubesine alışverişe giden vatandaş Yulaf Ezmesi almak istedi. İlk etapta orta reyonda bulunan 20.10 TL’lik yulafı alan vatandaş birkaç adım attıktan sonra ise aynı marka ve gramda ki yulafın fiyatının bu sefer  14.95 TL olduğunu fark etti. Bu durum karşısında tepkisini ortaya koyan vatandaş görevlilere fiyatlar arasındaki belirsizliğin nedenini sordu.

Görevliler ise ‘YANLIŞLIK’ olmuş diyerek konuyu kapatmaya çalıştı. Konuyla ilgili olarak  bilgi veren alışveriş mağduru vatandaş: “Vatandaşlarımız lütfen aldıkları ürünleri 2 kere kontrol etsinler. Örneğin orta reyonda ki ve rafta ki aynı ürünlerin fiyatları bazen birbirini tutmuyor.” Dedi. 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.