32 Gençlik’ten Ispartaspor Çağrısı!

Türkiye 2. Futbol Ligi Beyaz Grup’ta mücadele eden Isparta 32 Spor, 7 Mayıs Pazar günü Isparta Atatürk Stadında Batman Petrolspor’la hayati bir maça çıkacak.

Yayınlanma:
32 Gençlik’ten Ispartaspor Çağrısı!

Türkiye 2. Futbol Ligi Beyaz Grup’ta mücadele eden Isparta 32 Spor, 7 Mayıs Pazar günü Isparta Atatürk Stadında Batman Petrolspor’la hayati bir maça çıkacak. Karşılaşma öncesinde 32 Gençlik ve Gülkentliler Taraftar Gruplarından destek açıklaması geldi.

32 Gençlik’ten yapılan açıklamada ise; "TÜM ISPARTA, İLÇE, BELDE, KÖY, KASABALARIMIZA AÇIK ÇAĞRIMIZDIR! İYİ GÜNDE HERKES STADI DOLDURUR!

Bu hafta Pazar günü saat 15:00 ‘da Ispartaspor’umuz için hayati önem taşıyan Batman Petrolspor maçına çıkacağız, ligde kalma adına en yakın rakibimiz olan Batman Petrolspor’u evimizde sahada 11 ASLAN, Tribünde 12.Adam seyircimizin desteği ile kazanmamız gerekiyor, kazanacağız .

İnanıyoruz ; bal liginden soluksuz geldiğimiz 2.Lig serüveninde Ligde kalma adına gelecek nesillere Ispartaspor’u , sporu sevdirmek adına Ispartaspor’umuz yok olmasın diye ,Tüm Belediye İl İlçe Belediye Başkanlarımızı, Muhtarlarımızı , Kaymakamlarımızı , MAÇA OTOBÜS KALDIRMAYA , ve şehrimizde Sivil Toplum kuruluşu üyelerini, bu önemli maçta aramızda görmek istiyoruz .

Bu etkinliğe ilk olarak katılım sağlayan GELENDOST İlçemizi başlangıç için teşekkürlerimizi sunuyor aynı hassasiyeti tüm ilçelerden bekliyoruz, DÜŞMEYECEĞİZ!"denildi. (Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.