32.8 Milyonluk Ek Ödenek

AK Parti Isparta Milletvekili Sait Dilek, son bir ay içerisinde Maliye Bakanlığı`nın 2010 bütçesinden Isparta`ya 32,8 milyon liralık ek ödenek çıkarttıklarını açıkladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Ocak 2011 14:46
32.8 Milyonluk Ek Ödenek

AK Parti Isparta Milletvekili Sait Dilek, son bir ay içerisinde Maliye Bakanlığı`nın 2010 bütçesinden Isparta`ya 32,8 milyon liralık ek ödenek çıkarttıklarını açıkladı. Dilek, bu kaynağın büyük bir kısmının ilgili kurumların hesabına yatırılırken, kalan kısmının da bir hafta içerisinde gönderileceğini belirtti.

İl Özel İdaresi`ne 6 milyon lirası yatırımlar, 2 milyon lirası da cari giderler olmak üzere 8 milyon lira ek ödenek tahsis edildiğini belirten Dilek, gönderilen para ile bütün köylerde kilit parka taşı çalışması yapılacağını ifade etti.

Davraz Kayak Merkezi`ne 3.telesiyej tesisi için de 1,5 milyon lira kaynak aktardıklarını açıklayan Dilek, bu sayede dağın zirvesine çıkılarak kayak yapma imkanı olacağını anlattı.

Sait Dilek, SDÜ Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi`ne döner sermaye yardımı olarak 12,8 milyon lira tahsis edildiğine değinerek, bu paranın 7 milyon lirasının gönderildiğini açıkladı.

Dilek, Diş Hekimliği Fakültesi binası için 4 milyon, cari giderler için de 3,5 milyon lira ek ödenek sağlandığını kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.