4 Bin 500 Fidan Dağıtıldı

4 Bin 500 Fidan Dağıtıldı

Yayınlanma:
4 Bin 500 Fidan Dağıtıldı

21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve 21 Mart’ı içine alan Orman Haftası, Isparta Orman Bölge Müdürlüğü’ne bağlı Orman İşletme Müdürlüğü’nce düzenlenen ücretsiz fidan dağıtım yapıldı.

21 Mart Ormancılık Günü ve Orman Haftası dolayısıyla geçtiğimiz Cuma günü 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanında bir tören gerçekleştirildi. Ardından Vali Ömer Seymenoğlu makamında ziyaret edilerek günün anlam ve önemine binaen açıklamalarda bulunuldu.
Daha sonra, İstanbul yolu üzerindeki Orman Bölge Müdürlüğü önünde vatandaşlara fidan dağıtımı gerçekleştirildi. Hafta ile ilgili olarak bir açıklama yapan Orman Bölge Müdürü Kenan Akduman; “Bahar mevsiminin habercisi olan bugünlerde kutlanan Ormancılık Günü ve Orman Haftası dolayısıyla düzenlenen ücretsiz fidan dağıtım etkinliği ile vatandaşlarımıza fidan dikme alışkanlığı kazandırmak istiyoruz. Çünkü, dikilecek her bir fidanın, gelecek nesillere daha yeşil bir dünya bırakmamıza önemli bir vesile olacağını özellikle vurgulamak isterim” dedi. Etkinliklerin hafta boyunca devam edeceğini ve herkesin davetli olduğunu söyleyen Müdür Akduman, vatandaşların ve orman çalışanlarının 21 Mart Dünya Ormancılık Günü’nü ve Orman Haftası’nı kutladı.

4 BİN 500 BİN ADET FİDAN DAĞITILDI
Orman Bölge Müdürü Kenan Akduman, Bölge Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri, Isparta İşletme Müdürü ve Bölge Müdürlüğü çalışanlarının katıldığı fidan dağıtım etkinliğinde; Kampanyasına bizzat iştirak eden vatandaşlara kampanya çerçevesinde 300 adet Sedir, 700 adet Servi, bin 500 adet Göknar, 300 adet Biberiye bin 500 adet Ceviz, 200 Lavanta olmak üzere toplam 4 bin 500 adet fidanın dağıtımı gerçekleştirildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.