4 Kişi Tutuklandı

4 Kişi Tutuklandı

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Şubat 2022 12:34
4 Kişi Tutuklandı

Isparta Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, bir hafta içerisinde uyuşturucu veya uyarıcı maddenin kullanılması ve ticaretinin önlenmesine yönelik olarak yapılan 16 operasyonda,  34 şüpheli şahıs yakaladı.

Yakalanan şüpheli şahıslardan toplamda, 21,56  gram uyuşturucu ve uyarıcı madde, 2 adet tabanca, 2 adet tüfek, 52 adet fişek ve çok sayıda uyuşturucu maddenin kullanılmasında faydalanılan aparat ele geçirdi.

Yakalanan şüpheliler hakkında “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma veya Sağlama” ve  “Kullanmak İçin Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek, Bulundurmak ve Kullanmak”   suçlarından işlem yapıldığı, 3 şüpheli şahsa adli kontrol tedbiri uygulandığı, 4 şüpheli şahısın ise çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildiği öğrenildi.

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.