5 İlçe Daha Doğalgaz'a Kavuşacak

5 İlçe Daha Doğalgaz'a Kavuşacak

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Şubat 2019 09:13
5 İlçe Daha Doğalgaz'a Kavuşacak

AK Parti İl Başkanı Osman Zabun insanı yaşat ki devlet yaşasın düsturuyla AK Parti'nin milletine hizmet ettiğini belirterek, "Doğalgaz benim üniversite okuduğum yıllarda büyükşehirlerde bile yoktu. İstanbul, Ankara'da kısmi vardı. Çalışıyor mu çalışmıyor mu belli değildi. Ama AK Parti iktidar geldiğinden itibaren doğalgaz ulaşmayan il kalmadı. Artık ilçelerde başladı. Yalvaç, Gönen, Keçiborlu şimdi Atabey. Önümüzdeki süreçte Uluborlu, Senirkent, Eğirdir, Gelendost, Şarkikaraağaç'ta da doğalgaz gelecek. Gerçekten büyük bir nimet. Kullanımı kolay. Tabi bu işler dayanışma, özveri, gayret, arkasından kovalayarak takip isteyen konular. Hem milletvekillerimiz hem belediye başkanlarımız doğalgazın gelmesinde büyük gayret gösteriyorlar. Bizim belediye başkanlarımız seçildikten sonra beş sene kim araya kim sora hak getire gibi bir anlayış içinde olamaz. Bizler belediyemizin yapmış olduğu çalışmaları değerlendiririz, vatandaşlarımızdan gelen şikayetleri, belediye başkanlarıyla masaya yatıran bir çalışma sergileriz. Bu süreci birbirimizi otokontrol çerçevesinde hem motivasyonu sağlamak, hem de kontrolü sağlamak ve bulunduğumuz seviyeyi yukarı çıkarma gayretiyle işletiriz. Bunları başka partilerde göremezsiniz.

Bunlar öyle kolay şeyler değil. Hedefimiz 31 Mart seçimlerinde 22 belediyenin tamamını almak. Belediye başkanlarımız arasındaki dayanışma ve işbirliği Atabey'i merkezden ayırmayan Atabey'i Yalvaç'tan, Senirkent'ten ayırmayan bir bakış açısıyla olacak. Bu başarıyı da sağlayacağız. Bizim şunla bunla kaybedecek zamanımız yok. Biz insanımızın kalkınmasını, mutlu olmasını istiyoruz. Her yerde tüm Isparta'da adayımıza, belediye başkanımıza karşı bir takım tahriklerle tercihte bulunmanın o şehrin menfaatine olmadığı görülür. Aleyhimize sonuç çıkan yerlerde o şehrin menfaatine olmadığı görülür. Bizim anlayışımız bu milletin refah düzeyini yükselten bir bakış açısıdır. Bu tüm Türkiye genelinde böyledir. İnşallah 31 Mart'ta bu mutluluğu yaşayacağız" dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.