5 Yıl Önce Başlamıştı Hız Kazandı

5 Yıl Önce Başlamıştı Hız Kazandı

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Ekim 2019 12:36
5 Yıl Önce Başlamıştı Hız Kazandı

Yeni yönetim yatırımın hemen başlaması için formül buldu. Proje, 3 etaba bölünüyor. 1.etapta 305 işyeri yapılacak. Üst yapı için Sanayi Bakanlığı’ndan maliyetin yüzde 65’i hibe, yüzde 35’i de düşük faizli kredi imkanından faydalanılacak.

Mehmet Boyacı ve arkadaşlarının 5 yıl önce başlattığı proje, Erdal Çelik başkanlığındaki yeni yönetimle hız kazandı. Kooperatif bünyesine alınan 350 bin m2’lik alan için Belediyeden imar tadilatı talep edilecek.

Isparta’da çalışmalarına 5 yıl önce başlanan, Sanayi Bakanlığı’nca da desteklenerek pilot sanayi sitesi kapsamına alınan Gül 2 Küçük Sanayi Sitesi’nde yeni yönetim ile birlikte gaza basıldı. 1 milyon 200 bin m2’lik alan üzerinde planlanan Gül 2 Küçük Sanayi Sitesi’nde biran önce yatırımlara başlanabilmesi için değişiklik yapıldı.

Haziran’da yönetime gelen Erdal Çelik ve arkadaşları projeyi 3 etaba böldü. Kamulaştırması tamamlanan 350 bin m2’lik birince etapta 305 işyerinin yapımına başlaması için çalışmalara başlandı. Belediye’den imar düzenlemesi yapıldıktan sonra temel atılabilecek. Bakanlık, üst yapı için yüzde 65’ini hibe, yüzde 35’ini de düşük faizli kredi sağlayacak.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.