6 Milyon 100 Bin Liralık Ödenek Gönderildi

Yoğun kar yağışının ardından zararların giderilmesi için AFAD Başkanlığı tarafından Isparta'ya 6 milyon 100 bin liralık ödenek gönderildi

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Nisan 2022 20:47
6 Milyon 100 Bin Liralık Ödenek Gönderildi

Isparta genelinde Şubat ve Mart aylarındaki kar yağışı hayatı olumsuz yönde etkiledi, farklı noktalarda kar nedeniyle zararlar oluştu. Yoğun kar yağışının ardından zararların giderilmesi için AFAD Başkanlığı tarafından Isparta'ya 6 milyon 100 bin liralık ödenek gönderildi. 

AFAD Başkanlığı tarafından gönderilen ödenekle beraber yaraların sarıldığını belirten İl Özel İdaresi Genel Meclis Başkanı Serkan Keskin "devletimiz, vatandaşımızın her zaman yanında olup AFAD tarafından gönderilen ödenek ilçelere aktırıldı" dedi.

"6 Milyon 100 Bin TL’lik Ödenek Aktarıldı"

Keskin “ İlimize Şubat ve Mart ayında kar yağışı sonrası merkezde, ilçelerimizde ve köylerimizde bir takım hasarlar meydana geldi. Isparta’ya gelen ödeneği ilçelerimize ve köylerimize dağıtmaya başladık.İl özel idareye 1 milyon 500 bin TL, Isparta Belediyesine 1 milyon 500 bin TL, ilçe belediyelere 200 bin TL, belde belediyelere 100 bin TL olmak üzere 6 milyon 100 bin TL’lik ödenek aktarıldı.” Dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.