63 Yaşında Ama!

63 Yaşında Ama!

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Kasım 2021 15:27
63 Yaşında Ama!

Ankara'da düzenlenen Türkiye Tekvando Poomsae Şampiyonası yapıldı.

Türkiye Tekvando Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, şampiyonanın açılış töreni, Mamak'taki Hidayet Türkoğlu Spor Salonu'nda yapıldı. Organizasyonda 204 kulüpten bin 200 sporcu mücadele etti.

Ankara'da yapılan Taekwondo Poomsae Türkiye Şampiyonası’nda 63 yaşındaki Ali İhsan Baydar Türkiye ikincisi oldu.  Baydar, Isparta'ya gümüş madalya ile gurur yaşattı.

HER YAŞTAN SPORCUYLA DÜZENLENİYOR

Türkiye Tekvando Federasyonu Başkanı Metin Şahin, "Cumhuriyetimizin kuruluşunun 98. yıl dönümü kutlu olsun. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bizlere Cumhuriyeti armağan eden şehit ve gazilerimizi saygı ve minnetle anıyorum" dedi.

Başkan Şahin, her yaştan sporcuyla poomsae şampiyonasını düzenlediklerini anlatarak, şunları söyledi: Çok yakın bir gelecekte bu şampiyonalarımızı kendi tesisimizde düzenlemeyi planlıyoruz. Arsa tahsisini yaptığımız tesisimizi Türk ve dünya tekvandosuna kazandıracağız. Uluslararası düzeyde bir kamp eğitim merkezine kavuşacağız. Bunun büyük heyecanını yaşıyoruz. Yine başta burada bulunan sizler gibi sporcularımızla dün olduğu gibi yarınlarda da uluslararası başarılarımıza yenilerini eklemek için çalışmaya devam edeceğiz."

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor