7 Adımda Aşk Iyaş Park Çadır Günlerinde

7 Adımda Aşk Iyaş Park Çadır Günlerinde

Yayınlanma:
7 Adımda Aşk Iyaş Park Çadır Günlerinde

7 Adımda Aşk Mağazası Iyaş Park Çadır Günlerinde 349,99 tl den başlayan fiyatlarla sizleri bekliyor.

1969 yılından bu yana deri imalatıyla tüm Türkiye ve yurt dışına üretim yapıyoruz. Döner Deri firması deri imalat firmamız, ham deri imalatı ve saraciyelik deri üretimleri gerçekleştirmektedir.

Deri, saraciye grubunda sunduğumuz yüksek kalitede üretim ve derilerin tabaklanması, sepilenmesi faaliyetlerini imalathanemizde gerçekleştiriyoruz.

Üretim kalitemiz ile işlenen derilerin tamburda ütülenme ve kurutulmaları da gerçekleştirilmekte, tasarım ve tekstilde kullanılır hale getiriyoruz. Ticaret ve Sanayi Odası’na bağlı olarak sunduğumuz hizmetlerle hakiki deride, nitelikli üretim hizmetlerini yılların deneyimiyle sunuyoruz.

Sanatkarlık ve ustalıkla işinin ehli ustalarımız, deri işlemelerinde yılların verdiği deneyim ile hizmet sunuyoruz. İmalathanemizde ve şubelerimizde görev alan her bir çalışan derinin her aşamasında uzmandır. Firmamızın benimsediği yenilikçi vizyon ve güvenilir, kaliteli işçilik misyonları ile ham deri imalatında benzersiz ürünler sunuyoruz.

Kaliteli üretim, kaliteli işçilik ve kaliteli ürün sunumuyla ihracatta da önemli projeler gerçekleştiriyoruz. Modern teknolojiyle donatılan üretim tesislerimizde işleme ve tabaklama hizmetleri, yüksek verimlilik ve geniş ürün yelpazemiz ile hizmet veriyoruz.

7 Adımda Aşk Mağazacılık olarak 12 Mağaza ve www.7adimdaask.com olarak sizlere hizmet vermekteyiz.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.