7 Saat Süren Rezaletin Sorumlusu Kim?

Isparta İl Özel İdaresi yetki alanında olan Davraz kayak merkezinde dün Isparta'dan ve civar illerden gelen vatandaşlar tam bir rezalet yaşadı.

Yayınlanma:
7 Saat Süren Rezaletin Sorumlusu Kim?

Yıllardır büyük yatırımlar yapılan Davraz Kayak Merkezi markası beceriksiz bir kriz yönetimiyle adeta yere çalındı. Yolda aniden başlayan kar yağışı kışlık lastiği bulunmayan araçların trafiği kilitlemesine sebep oldu.

Ancak bu durumları önceden öngörüp gerekli planlamayı yapması gereken Isparta İl Özel İdaresi bu krizi yönetemedi, kelimenin tam anlamıyla yüzüne gözüne bulaştırdı.

7 SAAT SÜREN ESARETİN SORUMLUSU KİM?

Dün saat 16:00 civarında kapanan Davraz Kayak Merkezi yolu Afad ve belediye ekiplerinin katkısı ile gece saat 02:00 civarında tamamen açılabildi.

Bu süre içinde araçlarında mahsur kalan vatandaşlar durma isyan etti.

Saatler süren çalışmalar sırasında beklemekte olan vatandaşların araçlarının yakıtları bitti, sosyal tesislerde ekmek çay gibi gıda stoğu tükendi, vatandaşlar soğukta yerlerde yattı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
22 Yorum