89 Yaşındaki Hastadan Çıkan Kitle Başarıyla Alındı

Isparta’da 89 yaşındaki bir hasta karın ağrısı, Karında şişlik olması nedeniyle Isparta Şehir Hastanesi'ne başvurdu.

Yayınlanma:
89 Yaşındaki Hastadan Çıkan Kitle Başarıyla Alındı

Isparta’da 89 yaşındaki bir hasta karın ağrısı, Karında şişlik olması nedeniyle Isparta Şehir Hastanesi'ne başvurdu.

Hastane Jinekolojik Onkoloji Cerrahisi Uzmanı Dr. Serhan Can İşcan, tarafından yapılan muayene ve tetkiklerinde 35 santim boyutunda kitle saptandı. Hasta servise yatırarak ameliyat hazırlıklarına başlanıldı. Ameliyat başarıyla tamamlanarak hasta sağlığına kavuştu.

Isparta Şehir Hastanesi’nden yapılan açıklamada, “ 89 yaşındaki hastamız karın ağrısı, karında şişlik olması nedeniyle hastanemize başvurdu. Hastanemiz Jinekolojik Onkoloji Uzmanımız Dr.Serhan Can İŞCAN, hastamıza yapılan muayene ve tetkiklerinde 35cm boyutunda kitle saptandı. Hastamızı servise yatırarak ameliyat hazırlıklarına başladık. Yaşından dolayı ameliyatı yüksek riskliydi.

Hastamızın ameliyatındaki, ameliyat sonrasındaki risklerini azaltabilecek tedavilerimizi uygulayarak hastamızı ameliyata hazırladık ve bu süreçlerde herhangi bir olumsuz durumla karşılaşmadan hastamız sağlığına kavuştu.

Biz Isparta Şehir Hastanesi Jinekolojik Onkoloji Cerrahisi ekibi olarak 3 ameliyathane hemşiresi, 15 servis hemşiresi, 1 poliklinik hemşiresi, 2 sekreterimiz ile birlikte Isparta’daki hastalarımızın dışında Afyon, Burdur, Denizli, sıklıkla Beyşehir, Akşehir ilçelerinden olmak üzere Konya illerinden gelen bu bölgedeki birçok hastamıza hizmet veriyoruz.

2017 yılından bu yana jinekolojik onkoloji hastalarının özel tedavileri, takipleri ile ilgilenen bölümümüzde bu konu hakkında eğitimini almış ekibin devamlılığının sağlanması, bu özel ameliyatların gerçekleşebilmesi için gerekli birçok ekipmanın temininin titizlikle yürütülmesi için her zaman bizlere destek olan Sayın Başhekim Mehmet Zafer Dirik’e de ayrıca şükranlarımızı sunuyoruz.Bizde Isparta Şehir Hastanesi olarak hastamıza sevdikleriyle beraber sağlıklı günler dileriz.”denildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.