Açıkta Ekmek Satışı Yapılmayacak

Isparta Belediyesi Zabıta Müdürlüğü açıkta satılan, ve satılan üründe etiket bulunmayan tüm ürünlere karşı alınan tedbirlerini artırdı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Ocak 2011 17:29
Açıkta Ekmek Satışı Yapılmayacak

Isparta Belediyesi Zabıta Müdürlüğü açıkta satılan, ve satılan üründe etiket bulunmayan tüm ürünlere karşı alınan tedbirlerini artırdı.

Halk arasında merdiven altı olarak tabir edilen menşei ve imal edildiği yeri belli olmayan üzerinde etiketi olmayan ve açıkta satışa sunulan ürünlerin tamamı toplatıldı. Bu vesile ile yapılan çalışmalarda önceki gün açıkta satışa sunulan ekmeklere zabıta müdürlüğünce el kondu.

Isparta Belediyesi Zabıta Müdürü İsmail Cemil Aydoğdu “Isparta’da her gün ekiplerimiz, kaçak ekmek satıcılarına yönelik olarak çalışmalarını sürdürüyorlar. Belediye olarak açıkta ve umuma aykırı durumlarda satılan ekmeklere hiçbir zaman izin vermeyeceğimiz gibi, halkımızın sağlığı ile de oynatmayacağız” dedi.
Isparta Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin, şehir içinde ve pazaryerlerinde etiketsiz ve kaçak olarak satılan ekmeklere yönelik olarak sürdürdükleri çalışmalar aralıksız olarak devam ediyor.

Ekipler, nasıl ve ne koşullarda yapıldığı belli olmayan, üstünde etiketi bulunmayan ve açıkta satışı gerçekleştirilen ekmek satışlarına yönelik olarak satışa sunulan ekmeğe el koydular.

Yapılan çalışmalarla ilgili olarak bir açıklama yapan Isparta Belediyesi Zabıta Müdürü İsmail Cemil Aydoğdu, “Biz ekmeğin güvenli koşullarda yapılması ve halkımıza sağlıklı bir şekilde sunulması için, Sayın Belediye Başkanımız Yusuf Ziya Günaydın’ın talimatları doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Ekiplerimiz de bu talimatlar doğrultusunda, şehir içinde ve pazaryerlerinde umuma aykırı şekilde satılan ekmeklere yönelik olarak çalışmalarına her gün sürdürmekte. Üstünde etiketi bulunmayan, ne koşullarda nerede nasıl yapıldığı belli olmayan ve halkımızın sağlığını tehdit eden ekmekler toplatıldı. Kesin ve net olarak bunu geçtiğimiz günlerde ve her gün tekrarlıyoruz. Halkımızın sağlığını tehdit eden ve nerede, ne koşullarda, nasıl yapıldığı belli olmayan etiketsiz ve izinsiz ekmek satışına izin verilmeyecektir. Hedefimiz, Ispartalı vatandaşlarımıza sağlıklı ve güvenli ortamlarda yapılmış ekmeği sunmaktır” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.