Adar 'Plan ve Projesi olan Bir İktidar İstiyoruz'

Isparta Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Adar, 12 Haziran 2011 Genel Seçimi sonrasına ait beklentilerini açıkladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 31 Mayıs 2011 11:34
Adar 'Plan ve Projesi olan Bir İktidar İstiyoruz'

Isparta Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Adar. 12 Haziran 2011 Genel Seçimi sonrasına ait beklentilerini açıkladı. MHP Milletvekili Nevzat Korkmaz dün beraberinde Belediye Melis Üyeleri Orhan Eren ve Ercan Görgülü  olduğu halde Ticaret Borsasını ziyaret etti.

Dün saat 12.45’de gerçekleşen ziyarette Borsa Başkanı Ahmet Adar, Meclis Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Doğan, Meclis Üyeleri İsmail Uysal ile Ertuğrul Siyah hazır bulundular.

Ziyarette bir konuşma yapan Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Adar, Isparta İçin, Türkiye için plan ve projesi olan siyasi partinin iktidar olmasını istediklerini bildirdi. Adar şöyle konuştu: “Isparta’nın sorunlarıyla ilgili olarak gerek bizi ziyaretiniz sırasında gerekse Ankara’da sizlerle sizinle görüştük ve istişarelerde bulunduk. Isparta Ticaret Borsası olarak bütün sivil toplum Örgütleriyle, bütün siyasi partilerle mesafemizi koruyarak devamlı olarak Isparta’nın menfaatleri ile sorunlarının çözüm önerilen için görüştük. İnşallah bundan sonra da aynı şekilde gerek sizlerle, gerekse diğer kesimlerle Isparta’nın sorunlarını istişare ederek çözüm bulmaya çalışacağız. Ticaret Borsası olarak; Isparta’ya güç katacak plan ve projesi olan, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ne daha iyi hizmet edecek, vatandaşın refah seviyesini yükseltecek partinin işbaşına gelmesi en büyük temennimiz. Ziyaretinizden dolayı teşekkür eder çalışmalarınızda başarılar dileriz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.