ADD’de Nöbet Değişimi

ADD’de Nöbet Değişimi

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Nisan 2019 14:59
ADD’de Nöbet Değişimi

Hafta sonu Genel Kurulunu yapan Atatürkçü Düşünce Derneği’nde yeni yönetim oluştu. Yapılan seçimli genel kurulda dernek başkanlığına emekli eğitimci Mevlüt Özil getirildi.

Atatürkçü Düşünce Derneği hafta sonu Genel Kurulunu yaptı. 31 Mart yerel seçimlerinde MHP’den belediye meclisi üyesi adaylığı için istifa eden dernek başkanı Batuhan Güldiken’in yerine genel kurul sürecinde Mehmet Süreyya Silleli atanmıştı.

Hafta sonu dernek merkezinde gerçekleştirilen genel kurulda çarşaf liste halinde gidilen seçimlerde dernek yönetimi de şekillenmiş oldu.

Divan Başkanlığını SDÜ eski Rektörü Prof. Dr. Lütfü Çakmakçı’nın yaptığı genel kurula ADD Akdeniz ve Ege Bölgesi sorumlusu Haydar Murat Topçu da katıldı.
Topçu, Genel Kurul öncesinde yaptığı konuşmada birlik beraberlik mesajları verdi.

Yapılan seçimlerde ise Mevlüt Özil, Handan Baygın, Eşref Karakuş, Yalım Halıcı, Erdal İnceayan, Halis Bingöl ve Mehmet Özcan yönetim kurulu üyeliklerine seçildi.

Yönetim kurulu kendi içerisinde yaptığı görev dağılımında ise Başkanlık görevini Mevlüt Özil’e, Başkan Yardımcılığı görevini Handan Baygın’a, saymanlık görevini Eşref Karakuş’a ve yamanlık görevini ise Yalım Halıcı’ya verdi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.