ADD’den Cumhuriyet Balosu

ADD’den Cumhuriyet Balosu

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Ekim 2019 15:06
ADD’den Cumhuriyet Balosu

ADD Isparta Şubesi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı sebebiyle Pazartesi günü Cumhuriyet Balosu düzenliyor.

Cumhuriyet’in kuruluşunun 96’ncı yılını kutluyoruz. Atatürkçü Düşünce Derneği Isparta Şubesi de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı sebebiyle Cumhuriyet Balosu düzenliyor.

Barida Hotel’s Gül Balo Salonunda düzenlenecek olan Cumhuriyet Balosu’na tüm yurttaşları davet eden ADD Isparta Şube Başkanı Mevlüt Özil, “Cumhuriyetimizin 96. kuruluş yıldönümünde, şehitlerimizin kanlarıyla sulanan vatan topraklarının bütünlüğünü ve Atatürk’ün Türk gençliğine ve Türk milletine en büyük emaneti olan Cumhuriyeti ve Cumhuriyetin tüm kurumlarını, birlik ve beraberlik içinde korumanın azmi ve kararlılığı içinde görevimizin başında olduğumuzu bir kez daha ifade etmek isterim. Ata’mızın bu yüce eseri Cumhuriyet tahrip edilmektedir.

Çağdaş, demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olan ülkemizi, Atatürk’ün gösterdiği hedefe taşıyabilmek ve bu çizgiden kopmadan, ülke kalkınmasını sağlamanın yolunun, O’nun ilke ve Devrimlerinin ışığında çok çalışmaktan, birlik ve beraberliğimizi korumaktan geçtiğini hiçbir zaman hatırımızdan çıkarmamalıyız.

Ülkemiz insanlarının çağdaş dünya ile bütünleşmesinin ve uygarlığın tüm nimetlerinden en üst düzeyde yararlanmasının da, yine Cumhuriyet şemsiyesi altında kenetlenerek çok çalışmaktan geçeceği asla unutulmamalıdır” diye konuştu.

Başkan Özil, “Cumhuriyetimizin 96’ncı yılı sebebiyle düzenlediğimiz Cumhuriyet Balosuna tüm yurttaşlarımızı davet ediyoruz” dedi.

Cumhuriyet Balosu Pazartesi günü saat 20:00’da Barida Hotel’s de.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.