ADD’den Dayanışma Kahvaltısı

ADD’den Dayanışma Kahvaltısı

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Temmuz 2019 16:21
ADD’den Dayanışma Kahvaltısı

Bir süre önce kongre yaparak yeni yönetimini oluşturan ADD Isparta Şubesi, hafta sonu üye ve dostlarıyla kahvaltıda buluştu. Programa CHP Burdur Milletvekili Mehmet Göker de katıldı.

Bir süre önce kongresini yaparak yeni yönetimini oluşturan Atatürkçü Düşünce Derneği, hafta sonu üyeleri dostlarını kahvaltıda buluşturdu. CHP Burdur Milletvekili Mehmet Göker ve ADD Burdur Şube Başkanı Ümran Minas’ın da katıldığı programda uzun süre sohbet etme imkanı bulan ADD camiası birlik beraberlik mesajları verdi.

Dernek Başkanı Mevlüt Özil, gazetecilere yaptığı açıklamada “Bir süre önce kongremizi yaparak yeni yönetimimizi oluşturduk. Bugün de burada birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek, önümüzdeki sürece ilişkin yapacağımız çalışmalarda kısmi bir yol haritası çizmek için sohbet etme imkanı oluşturmak istedik. Katılan tüm üyelerimize, dostlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.



Atatürkçü Düşünce Derneği’nin önemine işaret eden Özil, “Atatürkçü Düşünce rehberliğinde gidilmeyen yolun sonu karanlıktır. Atatürkçü Düşünce rehberliğinde gidilmeyen yolun sonu FETÖ’dür. Atatürkçü Düşünce rehberliğinde gidilmeyen yolun sonu PKK’dır. Atatürkçü Düşünce rehberliğinde gidilmeyen yolun sonu YPG’dir. Atatürkçü Düşünce rehberliğinde gidilmeyen yolun sonu emperyal oyunlara ve emperyal projelere yem olmaktır. Siyasileri ve özellikle de siyasi iktidarı uyarıyoruz… Kurtarıcımız, kurucumuz, tek başkomutanımız, cumhuriyetimizin ve milletimizin tek önderi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü bu vesileyle sarsılmaz inanç ve bağlılıkla bir kez daha saygıyla selamlıyoruz. Cumhuriyet Devrimi’nin aydınlığını ve kazanımlarını korumak için bütün karanlık odaklarla mücadele eden ve canlarını veren, devrim ve demokrasi şehitlerimizi, Kurucu Genel Başkanımız Prof. Dr. Muammer Aksoy’un şahsında minnetle yâd ediyoruz” dedi. Özil, konuşmasını Atatürk’ün “Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, mensuplar memleketi olamaz. En doğru, en gerçek yol, medeniyet yoludur.” Sözleriyle noktaladı.


HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.