ADD’den Muhteşem Cumhuriyet Balosu

ADD’den Muhteşem Cumhuriyet Balosu

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Ekim 2019 14:03
ADD’den Muhteşem Cumhuriyet Balosu

ADD Isparta Şubesi Cumhuriyet’in 96’ncı kuruluş yıldönümünü Barida Hotel’s de düzenlediği “Cumhuriyet Balosu” ile kutladı. Çok sayıda davetlinin katıldığı programda Zeybekler oynandı, şiirler okundu, Atatürk’ün en sevdiği şarkılar hep birlikte söylendi.

Zeybekler oynandı… Şiirler okundu… Atatürk’ün sevdiği şarkılar hep bir ağızdan seslendirildi… Cumhuriyet’in 96 yıllık azim ve kararlılığı Atatürkçü Düşünce Derneği tarafından düzenlenen Cumhuriyet Balosu ile bir kez daha ifade edildi.

ADD Isparta Şubesi tarafından Barida Hotel’s de düzenlenen Cumhuriyet Balosu’na CHP İl ve Merkez İlçe başkan ve yöneticileri, İYİ Parti il ve Merkez İlçe Başkan ve yöneticilerinin yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.



Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda kısa bir konuşma yapan Şube Başkanı Mevlüt Özil, “Mustafa Kemal Atatürk bundan 96 yıl önce arkadaşlarına ‘Efendiler, yarın Cumhuriyeti ilan edeceğiz’ diye seslenmişti. O günkü heyecan, o günkü kararlılık, o günkü azimle buradayız. Cumhuriyet’in değerlerinin, kazanımlarının bir bir hedef tahtasına konulduğu ortamları hep birlikte görüyoruz. Cumhuriyet’i kurma kararlılığının sahibi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına buradan hep birlikte söz veriyoruz; Cumhuriyet bize emanet” ifadelerini kullandı.

Programda halk oyunları ekibinin zeybek gösterisi ve Atatürk’ün sevdiği şarkıların seslendirilmesi de büyük beğeni topladı. Programda ayrıca derneğe yeni üye olanlara da rozetleri takıldı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.