Adım Adım GÜNKAF’22

İş Dünyası ile Öğrencileri Buluşturacak “GÜNKAF’22” Hazırlıkları Devam Ediyor

Yayınlanma:
Adım Adım GÜNKAF’22

Süleyman Demirel Üniversitesinde 18-19 Mart 2022 tarihlerinde kapılarını açacak ve Isparta, Burdur, Antalya, Afyonkarahisar, Karaman ve Konya illerinden 16 üniversitenin paydaşlığında gerçekleştirilecek olan Güney Kariyer Fuarı (GÜNKAF) için hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor.

Bu kapsamda Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Ali Dulupçu ile SDÜ Kariyer Planlama ve Mezunlarla İletişim Merkezi Müdürü Doç. Dr. Ahmet Yıldırım, Antalya Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’yü GÜNKAF’22 hakkında bilgilendirmek amacıyla ziyaret etti.

Bölge üniversitelerinden 40 bini aşkın öğrenci ve mezunun katılımının beklendiği GÜNKAF'22 hakkında Tütüncü’ye bilgi veren Prof. Dr. Murat Ali Dulupçu ile Doç. Dr. Ahmet Yıldırım, Antalya Organize Sanayi Bölgesinde yer alan firmalara davetiyelerini iletti. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de gençlerin geleceğine yön verecek fuara her türlü desteği vermeye hazır olduklarını dile getirdi.

Ziyaret kapsamında Üniversitemizin basılı yayınları da Kepez Belediyesine hediye edildi. Tütüncü, SDÜ tarafından hazırlanan bilimsel ve kültürel yayınları Kepez Belediyesi Cemil Meriç Kütüphanesinde okuyucuları ile buluşturacaklarını belirtti.

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.