Ağaç Kesme Fidan Dik

Ağaç Kesme Fidan Dik

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Ocak 2020 21:40
Ağaç Kesme Fidan Dik

Isparta Orman Bölge Müdürlüğü yeni yıla “Ağaç Kesme, Fidan Dik” sloganıyla girdi. Vatandaşlara 7 bin 200 adet fidan ücretsiz dağıtıldı. 

Orman Genel Müdürlüğü 81 ilde başlattığı yeni yıla girerken fidan dağıtım kampanyası kapsamında Isparta’da 7 bin 200 adet fidan dağıttı.  

Orman Bölge Müdürü, Bölge Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri, Isparta İşletme Müdürü ve Bölge Müdürlüğü çalışanları fidan dağıtım kampanyasına bizzat katılarak kampanya çerçevesinde biberiye, lavanta, fıstıkçamı,  karaçam, mavi selvi, kara selvi, badem, ceviz, göknar, mazı, zerdali, olmak üzere toplam 7 bin 200 adet fidan ücretsiz olarak dağıtıldı. 

Bölge Müdürü Refik Ulusoy fidan dağıtımıyla ilgili her kademede görev yaparak emeği geçen personele teşekkür ederek 2020 yılının Devletimize, Milletimize ve teşkilat çalışanlarımıza kazasız, belasız, sağlıklı, huzurlu ve başarılı bir yıl olması temennisinde bulundu.

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.