Ağaçlar Neden Kesildi?

Takipçisi Olacağız

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Şubat 2022 15:15
Ağaçlar Neden Kesildi?

İYİ Parti Isparta İl Başkanı Hasan Büyükçam bugün Isparta'nın çeşitli sokak ve caddelerinde kesilen ağaçlarla ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak olayın takipçisi olacaklarını duyurdu.

İl Başkanı Büyükçam'ın o paylaşımı; “Çok Değerli Ispartalı hemşehrimiz,  bugün sabahtan beri Batıkent mahallesinde ki Akasya ağaçlarının kesimi ile ilgili onlarca telefon aldım. Keza Mimar Sinan Camisinin önünde bulunan büyük kavak ağaçlarımızın (şehir merkezinde ki kuşların yuvası diyebileceğimiz) dibinden kar sebebi ile  kesilmesi de beni fazlasıyla üzmüştü. Bunun sebebini ve ne yapılacağına dair Isparta Belediyesinden bazı yetkililerle görüştüm.  Kesilme sebepleri ve yerlerine ne dikileceğini sordum. Maalesef bazı yerlerde yine konunun ucu CK firmasının zamanında almadığı tedbirler ve yetersiz yatırım diyebilirim. Fakat görüşmelerimizin özetini aktarmak isterim.

Batıkent mahallemizde ki kökünden çürüdüğü söylenen Akasya ağaçlarının yerine SEDİR ağaçlarının en kısa sürede dikileceğini,  Mimar Sinan Cami önüne de peyzaj düzenlemesiyle tekrar kesilen ağaçların yerine, ağaç dikileceği bilgisini aldım.

Onların bir can olduğunu da unutturmadan ve yılların o canlılara kattığı değeri çok iyi bilerek, çok üzülerek de olsa, daha önce Matbalar caddesinde ki ağaçsız bırakılarak yapılan peyzaj düzenlenmesi gibi olmaması için ,İYİ PARTİ olarak KONUNUN TAKİPÇİSİ olacağımızı Isparta Kamuoyuyla paylaşırım.”

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.