Ahmet Adar: "Hizmeti Üyelerimizin Ayağına Götürdük"

Ahmet Adar: "Hizmeti Üyelerimizin Ayağına Götürdük"

Yayınlanma:
Ahmet Adar: "Hizmeti Üyelerimizin Ayağına Götürdük"

1996 yılında kurulan Ticaret Borsası’nın kurucuları arasında kendisinin de yer aldığını hatırlatan Borsa Başkanı ve Başkan Adayı Ahmet Adar, kurulduğunda 20 m2 lik bir odada hizmet veren Borsanın bugün oldukça modern bir binada hizmet verdiğini belirterek, “Ayrıca üç ilçemizde açtığımız ofislerle üyelerimizin ayağına hizmet götürüyoruz” dedi.

Isparta Ticaret Borsasının 1 Ekim Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan seçimlerinde Yeniden Aday olduğunu açıklayan Isparta Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Adar, “13 Yılda Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır” dedi.

BORSANIN KURULUŞ HİKAYESİNİ ANLATTI

Isparta Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı ve Başkan Adayı Ahmet Adar, Ticaret Borsasının kuruluş hikayesini anlatırken, zorlu süreçten bugünlere nasıl gelindiğini dile getirdi. 1996 yılında kurulan Borsanın kurucuları arasında kendisinin de yer aldığına dikkat çekti.

Borsanın kurulmasındaki amacın üyelere hizmet etmek olduğunu belirten Adar, “Isparta Ticaret Borsası, 5174 Sayılı Türkiye odalar ve Borsalar Kanununa istinaden, Sanayi ve Ticaret bakanlığı onayı ile “Borsaya dahil maddelerin alım satımı ve borsada oluşan fiyatların tespit, tescil ve ilânı işleriyle meşgul olmak üzere kurulan kamu tüzel kişiliğine sahip kurum” olarak 1996 yılında kurulmuştur.

BİZİM ÜYELERİMİZ HERŞEYİN EN İYİSİNE LAYIKTIR

Biz Kafeler Sokağındaki yerimiz yetersiz gelmesi üzerine arsa arayışları içindeyken dönemin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı bize dedi ki biz Ekonomi Kampüsü yapacağız, siz de yer almak istermisiniz, biz de konuyu Yönetim Kurulumuza sunduk ve yaptığımız değerlendirme sonunda buradan 1000 m2 lik yeri satın aldık ve satın aldığımız alanı yaptırıp modern bir hizmet binası haline getirdik. Ben buradan şunu söylemek istiyorum, bizim üyelerimiz her şeyin en iyisine layıktır." dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.