"Ahmet Kardeşim Verdiği Her Sözü Yerine Getirebilecek Yiğit Bir İnsandır"

Koray Aydın Meydanı Dolduran Kalabalığa Seslendi;Ahmet Kardeşim Verdiği Her Sözü Yerine Getirebilecek Yiğit Bir İnsandır

Yayınlanma:
"Ahmet Kardeşim Verdiği Her Sözü Yerine Getirebilecek Yiğit Bir İnsandır"

Davraz Mitinginde coşkulu kalabalığa seslenen İyi Parti TBMM Grup Başkanı Ankara Milletvekili Koray Aydın “Yaşadığı şehre sevgisini, aşkını ortaya koyabilmek için bu kadar kalabalık burada toplammışsa Cenab-ı Hak’kın izniyle bu seçimin son akşamında hep birlikte zaferimizi kutlayacağız” dedi. Aydın “Biliyoruz ve inanıyoruz ki, Ahmet kardeşim verdiği her sözü yerine getirebilecek kadar yiğit bir insandır” diye konuştu

31 Mart yerel seçimleri öncesi Isparta’ya gelen İyi Parti TBMM Grup Başkanı Ankara Milletvekili Koray Aydın, Büyük Davraz Mitingine katıldı. Miting alanına Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural ile birlikte gelen Aydın, coşkuyla karşılandı. Meydanı dolduran kalabalığa seslenen Aydın, bu kalabalığın Ahmet Tural ile seçimi kazanacaklarını gösterdiğine vurgu yaptı.

İyi Parti’nin tesadüfen bir araya gelen inanların oluşturduğu bir parti olmadığını ifade eden Aydın “İyi Parti, kardeşliğimizin, birliğimizin, sevgimizi muhabbetimizin ortadan kaldırıldığı tek kişinin kendi isteğiyle yönetmeye çalıştığı bir yapıya karşı kendi iradesiyle Türkiye geleceği için irade koyma kararlılığıyla ortaya çıkmış bir partidir. İyi Parti, milliyetçi, demokrat, kalkınmacı yerli ve milli bir partidir. Öyle sözde değil özde partidir. Milletine aşık insanları bir araya getirmeyi başarabilmiş olan bir partidir. Bu milleti millet yapan ortak değerlerimiz var. Milli ve manevi değerlerimize bağlılık. Vatana millete ülkeye olan aşkımız onun için canını verecek kadar başını bu işin içine sokan insanlar olarak ortak değerler üzerinde büyüyen gelişen bir araya gelen bir partiyiz” dedi.

AHMET BAŞKAN BAŞARISINI

İSPATLAMIŞ BİR KİŞİLİKTİR

Genel seçimin geride kaldığını şimdi mahalli idareler seçimi yapılacağını kaydeden İyi Parti TBMM Grup Başkanı Ankara Milletvekili Koray Aydın, şunları söyledi. “Ülkeyi yönetenlere oy vermeyeceksiniz. Yaşadığı bu topraklarda geçmişini de ortaya koyarak burada yaşayan insanların sevgisini muhabbetini kazanmak gecenin bu saatinde bu soğuk havada buraya insanlar gelebiliyorsa bu ile olan aşklarının ve muhabbetlerinin karşılığıdır. Hepinize teşekkür ediyorum.

Ahmet Başkanımın rüştünü ispat etmeye ihtiyacı yok. Çünkü, üstlenmiş olduğu bütün görevleri başarıyla yerine getirmiş, elini taşın altına koymuş, bu kalabalığın buraya gelmesini sağlamışsa Isparta’yı ve ülkesini seven insanlar olarak Isparta’da en doğru adayı seçme tecrübesinde olduğumuzu aklımızdan çıkarmayacağız. Biliyoruz ve inanıyoruz ki, Ahmet kardeşim verdiği her sözü yerine getirebilecek kadar yiğit bir insandır. 34 sene esnaf teşkilatında görev yapmış. Basamakları hep yukarıya doğru yükselerek başarısını ispat etmiş bir kişiliktir.

SÜLEYMAN DEMİREL

BANA AĞABEYLİK YAPTI

Bu bir mahalli seçim Isparta’yı düşünüyoruz onun için çalışıyoruz. Siz de mahallenizi ilinizi düşünerek gecenin bu soğuk vaktinde gelerek hem Isparta’nın hem mahallesinin geleceğine hem de burayı yönetecek samimi dürüst kişiliğe birlikte sarılıp onu kuvvete dönüştürmek kararlılığındasınız hepiniz bir aradasınız. İlimize sahip çıkacağız. Isparta tarihte yerini bulmuş bir ilimiz. İçinden çıkan değerlerimiz var. Ben Süleyman Demirel’in Bakan olduğum dönemde bana ağabeylik yapıp her gittiği ilde beni yanına alarak beni yanında götürüp bana büyüklük yapıp o görevi başarıyla yürütmemin arkasında bize de geçirdiği o duyguları yaşamış kardeşiniz olarak söylüyorum. Seçim yaklaşıyor ne yapacağız. Hepimizin sosyal çevresi var.

ZAFERE ULAŞINCAYA KADAR ÇALIŞACAĞIZ

Nazınızın geçeceği insanlar var. Onun için seçim gününe kadar herkes bu tanıdıklarının listesini yaparak onlara ulaşmayı bir iş haline getirerek bu seçimin kazanılması için üzerimize düşen her şeyi yapmak zorundayız. Bu işin yapılıp sonunda zaferle sonuçlanacağı o güne kadar bu çalışmayı yapmak için sizlerden söz istiyorum. Bunun için söz veriyor musunuz? Sayın Başkanım seçim akşamından iki gün sonra seni makamında ziyarete geleceğim. Hayırlı olsun Allah utandırmasın. Cenabı Allah yar ve yardımcı olsun.” Konuşmasının ardından İyi Parti TBMM Grup Başkanı Ankara Milletvekili Koray Aydın, Başkan Adayı Ahmet Tural’ın kolunu kaldırarak halkı selamladı. Tural, Aydın’la birlikte özçekim de yaptı.

Instagram'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

Facebook'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

X'de bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.