Ahmet Şafak Konseri Yarıda Kaldı

Ahmet Şafak Konseri Yarıda Kaldı

Yayınlanma:
Ahmet Şafak Konseri Yarıda Kaldı

Bartın’ın Amasra ilçesinde, Türkiye Taşkömürü Kurumu Amasra Müessese Müdürlüğü’nde yeraltında meydana gelen patlamada 28 kişi hayatını kaybetti. Acı haberin verildiği dakikalarda ise Isparta Belediyesi tarafından düzenlenen konseri Ahmet Şafak konserine son verildi.

Başkan Başdeğirmen açıklamasında ise; ‘Cumhuriyet Bayramımızın 99.yıldönümü öncesinde Türkiye’deki ilk konserini şehrimizde veren Sanatçı Ahmet Şafak en sevilen şarkılarını hemşehrilerimiz ile birlikte söylerken, Bartın Amasra’da bir maden ocağında meydana gelen patlama sonrası aldığımız üzücü haberin ardından konserimizi yarıda kestik. Talebimizi kırmayarak konserine son veren Sanatçımız Ahmet Şafak’a duyarlılığından dolayı teşekkür ederim. Bartın’daki üzücü olayda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına ve milletimize başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar dilerim’ dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.