Ahmet Sincer Cinayetinde Katil Zanlılarının Cezası Belli Oldu

Isparta'da öldürülen Ahmet Sincer'in 6 katil zanlısına ağırlaştırılmış hapis cezası verildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Temmuz 2022 15:35
Ahmet Sincer Cinayetinde Katil Zanlılarının Cezası Belli Oldu

Isparta'da öldürülen Ahmet Sincer'in 6 katil zanlısına ağırlaştırılmış hapis cezası verildi.

Mahkeme sonucunda tutuklu bulunan Şahin Karabacak, Özgür Yaman, Mevlüt Tekeli, Habip Akkan ile beraber haklarında yakalama kararı çıkan Bilal Akkan ve Hacı Gökşan'a ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verildi.Ayrıca ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası alan zanlılara yağma suçundan da 13'er yıl ceza verildi.

Isparta 2019 yılında Koçtepe köyü yolu üzerindeki ormanlık arazide ölü olarak bulunan ve cinayete kurban gittiği belirlenen Ahmet Sincer cinayetinde yargılama sona erdi.

Devam eden yargılama sürecinde ise 6 zanlıya ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası ile yağma suçundan 13'er yıl ceza veridi. Ayrıca ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası alan Bilal Akkan ve Hacı Gökşan için yakalama kararı çıkarıldı.

Olayın Geçmişi

2019 yılında Isparta merkeze bağlı Koçtepe köyü yolu üzerindeki ormanlık arazide sabah saatlerinde erkek cesedinin bulunduğu ihbarı üzerine güvenlik güçleri harekete geçti. Olay yerine giden ekipler, cesedin bir süre önce Keçiborlu ilçesinde kaybolan Ahmet Sincer'e ait olduğunu tespit etti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.