Ahmet Tural’da Birleşelim O Da Size Hizmet Etsin

İyi Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural, Sütçülerliler bir araya getiren iftar programında tüm Isparta halkına mesaj vererek “Gelin Ahmet Tural isminde birleşelim, O da size hizmet etsin” dedi.

Yayınlanma:
Ahmet Tural’da Birleşelim  O Da Size Hizmet Etsin

Karaağaç sosyal tesislerinde düzenlenen iftar programında Sütçülerlilerle bir araya gelen Başkan Adayı Ahmet Tural’a ilgi büyük oldu. Masaları tek tek dolaşan Tural, Sütçülerli hemşerileriyle sohbet etti.

Yemek duasının ardından kürsüye gelen Başkan Adayı Tural, “Esnafın içinden gelmiş biri olarak burada zaten esnafımız beni bilir tanır. Sütçülerli hemşerilerimize bizim kapımız her zaman açık olmuştur. Kendilerinden hep destek gördük. Bu nedenle teşekkür ederim. Şimdi Belediye Başkan Adayı olarak karşınızdayım. Şehrin trafik, konut, içme suyu, kentsel dönüşüm sorunlarını çözecek projelerimiz var. Bakın dışarıdan gelen hasta yakınlarının konaklaması için hasta yakını konukevini yapacağız. Hasta yakınlarını yazın çimlerde, kışın hastane içinde yatmaktan kurtaracağız. Gündüz kreşleriyle düşük ücretle çalışan kadınlarımızın çocuklarına biz bakacağız. Bakın içme suyumuz. Çeşmelerden su içemiyoruz. 34 yıl önce yapılmış arıtma var. Arıtma tesisini yenileyerek Isparta’ya tertemiz su içireceğiz. O yüzden gelin bu dönem Ahmet Tural kardeşinizi destekleyin size 5 yıl hizmetkarlık yapayım. Size 5 yılda bir gelen sonra sırtını dönen değil, ötekileştiren değil yüzü her zaman size dönük her zaman ulaşabileceğiniz bir belediye başkanı olacağımızın sözünü veriyorum” dedi.

DESTEĞİMİZ SONSUZ
Sütçülerli vatandaşlar da, Başkan Adayı Tural’a yoğun ilgi gösterirken, “Ahmet Başkanım çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Gece gündü durmadan çalışıyorsun. Böyle çalışkan birini belediye başkanı tabi ki görmek isteriz. Sizlere desteğimiz sonsuz” diye konuştular.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ekonomi