Ahmet Tural'dan Memur-Sen ve Sağlık-Sen'e Hayırlı Olsun Ziyareti

Ahmet Tural ve beraberinde oda başkanları, Memur-Sen İl Temsilcliği görevine seçilen Selami Kılınç ve Sağlık-Sen Şube Başkanlığına seçilen Mahmut Ağun'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Yayınlanma:
Ahmet Tural'dan Memur-Sen ve Sağlık-Sen'e Hayırlı Olsun Ziyareti

Isparta Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ahmet Tural, beraberinde oda başkanlarıyla birlikte son yapılan seçimlerde Memur-Sen İl Temsilcliği görevine seçilen Selami Kılınç ve Sağlık-Sen Şube Başkanlığına seçilen Mahmut Ağun'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Memur-Sen İl Temsilcisi Selami Kılınç, genel kurul süreci hakkında bilgi verirken, sendikada taze kan değişimiyle birlikte çalışmalarına devam edeceklerini söyledi.

Sağlık-Sen Şube Başkanı Mahmut Ağun'da esnaf teşkilatının ziyaretinin kendilerini mutlu ettiğini belirterek, yeni dönemde sivil toplum kuruluşu olarak Esnaf Odaları Birliğiyle işbirliği halinde çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.

Birlik Başkanı Ahmet Tural'da, her iki başkanı tebrik ederek görevlerinde başarılar diledi. Birlik olarak, sendika üyelerinin ve esnafın menfaatine olacak her konuda işbirliğine hazır olduklarını söyledi.

Ziyaret iyi dilek temennileriyle son buldu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.