Ahmet Zeki Gürkan: Sizleri Önemsiyoruz

Nazmiye Demirel İlköğretim Okulu Meslek Tanıtma Kulübü tarafından düzenlenen “Kariyer Günleri” etkinliğine İl Emniyet Müdürü A. Zeki Gürkan konuk oldu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Aralık 2010 10:59
Ahmet  Zeki Gürkan: Sizleri Önemsiyoruz

İl Emniyet Müdürü A. Zeki Gürkan, öğrencilere polislik mesleği hakkında açıklamalarda bulundu.

İl Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan; “Bugün burada sizlerle olmaktan büyük mutluluk duymaktayım. Mümkün olduğu kadar işlerimin içinde öğrencilerle bir araya gelmeye çalışıyorum. Bu konuda bizde gelen taleplere mümkün olduğu kadar erken cevap vermeye çalışıyor ve bu davetlere katılmaya çalışıyorum.

Ben şahsım olarak ve emniyet teşkilatı olarak geleceğimizin teminatı olan siz değerli geçlerimize büyük önem veriyoruz. Sizleri önemsiyoruz. Yaptığımız projelerin tamamında siz gençler varsınız. Bu nedenle zaman zaman eleştiriler de aldık. Bu iş polisin işi mi de bu kadar gençlerle ilgileniyorsunuz gibi şeyler söylendi.
Bizim polis teşkilatı olarak siz değerli gençlerimizi projelerimize katmaktaki amacımız; sizlere bir şeyler kazandırabilmektir. Sizlere katkıda bulunabilmektir. Ailelerinize bir katma değer katabilmektir.

Biz polislerin görevlerimizi yaparken iki önemli ögesi var. Bunlardan birincisi önleyicilik. İkincisi ise olay olduktan sonra olayın faillerini yakalayıp adalete teslim etmek. Ancak, önemli olan yani asli görevimiz daha suç olmadan önleyebilmektir.
Bizler sizleri seviyoruz. Size değer veriyoruz. Sizlerin mutluluğu bizim mutluluğumuz olacak. Bilindiği gibi her ağaca ayrı ayrı önem verip ona sevgi verirsek çok güzel bir orman ortaya çıkacaktır. Onun için sizler bizim için çok önemlisiniz. Karşılaştığınız olumsuzlukları bizlere iletin. Bu konuda hiç çekinmeyin” dedi.

Program daha sonra karşılıklı soru – cevap şeklinde devam etti ve İl Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan, öğrencilerin sorularını yanıtladı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.