Ajans32 Ispartaspor Analizi

Eğer, Ispartaspor klüp yönetimi diye bir yönetim varsa, onlara son çağrıda bulunuyoruz.

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Ocak 2011 10:30
Ajans32 Ispartaspor Analizi

Eğer, Ispartaspor klüp yönetimi diye bir yönetim varsa, onlara son çağrıda bulunuyorum.

Bu ay transfer ayı. Transfer edilecek 4-5 oyuncu ile Ispartaspor takımı ayakta durabilir.

Ispartaspor kulübü başkanı istifa etti. Yönetimin birçoğu istifa etti. Yani Ispartaspor kulübü belirsizlikler içinde, saman çöpü gibi suyun üstünde yüzüyor.

Bazı yöneticiler istifa etmiyorlar. Amaçları ne? Bazı kişiler kendilerine siyasi getirim sağlamak için dışardan tabiri caiz ise gazel okuyorlar. Düşünmüyorlar ki son 15 güne girdik. Bu süre Ispartasporun ölüm-kalım savaşı. Hala neye güveniyorlar, istifa etmeyen yöneticiler bir şeyden mi çekiniyorlar!

Kulüp kanser hastası gibi günden güne eriyor. Sonunda sen şöyle yaptın, ben böyle yaptım demenin manası kalmaz. Bu kulübü ilk başkan Remzi Erdoğan’dan başlayarak 3-4 yıllık yöneticiler bu hale getirdiler. Sonra bu ağır yükün altında ezileceklerdir. Yol kısa iken, yine iyice düşünüp hemen bir çare bulsunlar. Sonra Isparta sizi affetmez. Kimsenin yüzüne bakamazsınız.

Biz yaza yaza yorulduk. Son defa yöneticilere sesleniyoruz. Sağduyulu olun, bu kulübe kim sahip çıkarsa kulübü ona verin. Son pişmanlık çare etmez.

HERŞEY ISPARTASPOR İÇİN …

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.