AK Masayı Yeniden Kurdurmayalım

AK Masayı Yeniden Kurdurmayalım

Yayınlanma:
Güncelleme: 31 Ocak 2019 14:44
AK Masayı Yeniden Kurdurmayalım

İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Av. Gökmen Hakkı Gökmenoğlu, AK Parti’li Balaman dönemine gönderme yaparak, “Bir zamanlar AK Masa vardı. Belediyenin zemin katındı. Biz işte orayı Başkan makamı yapacağız. Yeniden AK Masa kurdurmayın bu memlekete” ifadelerini kullandı.

İYİ Parti ve CHP’nin ortak adayı Av. Gökmen Hakkı Gökmenoğlu, Yedişehitler Mahallesi sakinleriyle buluştu.

Gökmenoğlu burada yaptığı konuşmada AK Parti’li Hasan Balaman dönemine göndermelerde bulunarak “Bu memlekette yeniden Ak Masa kurdurmayın” dedi. Gökmenoğlu, “Biz o Ak Masa’nın kurulduğu yere Belediye Başkanı Makamını yapacağız. Makamı zemin kata taşıyacağız. Özel kalem, koruma istemiyoruz. Herkesin gelip derdini anlatacağı, çözüm bulacağı bir belediye ortaya çıkaracağız” dedi.

Gökmenoğlu, “Fabrika yapacaklardı. Nerede cam fabrikamız? Nerede traktör fabrikamız? 2019 yılında ilan etmişler. Şunu bunu yapacağız. Kıraathanelerde vatandaşın tansiyonunu ölçeceklermiş. Var mı böyle bir şey. Yapacağım edeceğim siyasetini bırakalım artık. Bu memlekette bir şeyler yapılsın. Belediye başkanları korumayla gezmesin. Bu memlekette tekrar deve kesmeyelim. Ak masayı kurdurmayalım. Bu memleketi Isparta yönetsin. Biz ak masanın eskiden kurulduğu yere, belediye başkan odasını zemin kata alacağız. Ak masanın olduğu yere başkan odası yapacağız. Belediye başkanının özel kalemi olmayacak. Herkes gelip derdini anlatacak. Bu memleket artık yeter diyecek. Seçme hakkı size ait. Biz vebal almanızı istemiyoruz. Düştük yola. Bir Allah’a bir size teslim ettik. Sizleri seviyoruz. Bizleri bu hizmet aşkımız için lütfen önem verin” diye konuştu.

Gökmenoğlu, “Biz 100 milyon TL’ye heykel yapmayız. Biz ne yaparız? Hafif Raylı Sistem yaparız. Hani şu ilk başlarda olmaz dedikleri raylı sistem var ya; işte onu kurarız. Projesi 1996 yılında yapılmış. Şimdi başkanımız almış projeyi elinin tersiyle itmiş. Biz bunları yaparız, kooperatifler kurarız, o kooperatiflere halkımızı ortak ederiz. Biz dersimize çalıştık. Pomzanın nasıl işletileceğine varana kadar dersimize çalıştık. Sattırmayacağız. Belediyenin canı kanı. Biz orayı adam gibi işleteceğiz. Orada eleme tesisi yok, inceltme tesisin yok, taşı toprağı içinde. Adam gibi işletilmediği için satılamıyor. Adam gibi yapmazsan 49 kişi çalışır, satmayı düşünürsün. Bir işi adam gibi yaparsan orada en az bin 500 kişiyi istihdam edersin.” İfadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum