Ak Parti Adayı Recep Özel'den Esnaf Ziyaretleri

Ak Parti Milletvekili Adayı Recep Özel, Gülistan Mahallesinde kurulan pazardaki esnaf ve sanayi esnaflarını ziyaret etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Mayıs 2011 21:51
Ak Parti Adayı Recep Özel'den Esnaf Ziyaretleri

 

Ak Parti Milletvekili Adayı Recep Özel, Gülistan Mahallesinde kurulan pazardaki esnaf ve sanayi esnaflarını ziyaret etti.   

‘Sıkmadık el almadık gönül kalmayacak’ sloganıyla yola çıkan Ak Parti kadroları 12 Haziran 2011’de yapılacak genel seçimler için çalışmalarını sürdürüyor. Ak Parti adayları, ilçe teşkilatlarına kendilerini tanıttıktan sonra hızlı bir şekilde çalışmalara başladı. Ak Parti milletvekili adayı Recep Özel Isparta merkezde seçim çalışmasına gülistan mahallesinde kurulan pazarda başladı. Pazar esnafı tek tek ziyaret edip tokalaşan Recep Özel, partisi için destek istedi. Pazar esnafının dışında halktan da büyük teveccüh gören Recep Özel, Gülistan mahallesinde bulunan kıraathaneleri de ziyaret ederek destek istedi. AK Parti’nin yine tek başına iktidara geleceğini belirten Recep Özel, “güçlü bir şekilde iktidara gelirsek, bugüne kadar yaptığımız çalışmaların kalıcılığını da sağlamış oluruz.” dedi.

SANAYİ ESNAFINDAN ÖZEL’E DESTEK

Gülistan mahallesindeki çalışmalarını tamamladıktan sonra Sanayi sitesindeki esnaflarını ziyaret edip destek isteyen Recep Özel, sanayi esnafının tam desteğini aldı. Ziyaret ettiği her esnafını halini hatırını soran Recep Özel, önceki yıllara göre sanayide canlanma yaşandığını söyledi.  Maden-İş Odası Başkanı İsmail Uygun’u ziyaret eden Recep Özel, sanayi esnafının genel durumu hakkında da bilgiler aldı. Maden-İş Odası Başkanı İsmail Uygun ziyarette küçük esnafa getirilen kredi sistemden dolayı mutlu olduğunu belirtti. KOSGEB tarafından sağlanan krediler sayesinde küçük esnafın çok derin bir nefes aldığını belirten Başkan Uygun, AK Parti hükümetini bu konuda takdir ettiklerini söyledi. İktidar ile üyeleri arasında yönetim olarak köprü vazifesi gördüklerini belirten Uygun, “Köprünün başlarının çürük olmaması için gerekli çabayı sarf edeceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum