AK Parti Adayını Çekecek Mi? Recep Özel Cevap Verdi...

AK Parti Adayını Çekecek Mi? Recep Özel Cevap Verdi!

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Şubat 2019 13:43
AK Parti Adayını Çekecek Mi? Recep Özel Cevap Verdi...

Bahçeli ve Erdoğan arasındaki grüşmede 5 ilin daha ittifak masasına yatırılacağı ve bu iller arasında Isparta'nın da yer aldığı iddilarının ardından AK Parti'nin Isparta'da adayını çekebileceği yönündeki söylentilere AK Parti Milletvekili Recep Özel'den cevap geldi. Özel, "Söz konusu bile olamaz" dedi.

AK Parti Milletvekili Recep Özel, açıklamasında "Isparta’da kötü niyetli ve algı operasyonu yapma içerisinde olan kişiler tarafından Ak Parti adayının geri çekileceği yönünde yapılan spekülasyonlar üzerine böyle bir açıklama yapma zarureti doğmuştur.
31 Mart Yerel Seçimlerine ilişkin süreç başlamıştır. Hem partimiz hem de Milliyetçi Hareket Partisi, Belediye Başkan Adayını ilan etmiştir. Adaylar çalışmalarını yürütmektedir. Ortaya atılan dedikodu tarzındaki sözler bulanık suda balık avlamak isteyenlerin eylemidir. Böyle birşeyin söz konusu bile olmadığını belirtir; kamuoyunun 31 Mart seçimlerine ilişkin yetkili makamlarca herhangi bir açıklama olmadan yapılan söylemlere itibar etmemesini rica ederiz" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum